Search among our articles

Words by Linda Persson

Accessories

2019-06-07

5 riktigt bra smyckesmärken jag helst håller för mig själv

Färgglada ringar, statement halsband eller ett nätt armband – oavsett vad du letar efter så kanske inte tiden alltid är rätt för att införskaffa sig en riktig dyrgrip. Smycken kan gå loss på höga priser, men budgetalternativen är många och väldigt, väldigt fina! Nedan följer en rad av mina favoritmärken när det kommer till prisvänliga smycken, ni kommer garanterat att hitta er favorit!

 

BLUE BILLIE

Det svenska smyckesmärket Blue Billie har fullkomligt exploderat, och syns numera nästan överallt. Blue Billie vill vara personliga med en lekfull touch och deras duktiga medarbetare vet verkligen hur man skapar ha-begär. Missa inte att spana in deras nya kollektion “Oyster Pearl” – den är magisk!

 

 

SAFIRA

Safira har knappast passerat obemärkt förbi det senaste året, men jag vill ändå ge dem en eloge för sina egna kollektioner. Safira säljer flera olika märken på sin hemsida, men vill man handla prisvärda och snygga accessoarer så ska man utan tvekan spana in deras egna smyckeskollektioner!

 

 

NOOTKA

Det relativt nystartade märket Nootka har gjort fullständig succé sedan starten i höstas. Deras smycken är stilrena och välgjorda så är du ute efter stora kedjor och oslipade ringar är det hit du bör vända blicken. Deras hemsida ger dessutom lika mycket inspiration som shoppingbehov.

 

 

ANNI LU

Det danska smyckesmärket Anni Lu’s smycken pryder ofta omslaget på både Elle och Costume. Här hittar du främst nätta, feminina smycken med en grym design. Anni Lu jobbar mycket med klassiker men i en modern och egen tappning. Detta smyckesvarumärket är även mästare på att få deras smycken att se dyrare och exklusivare ut än vad dem är – hett tips!

 

 

MISSOMA

Smyckesmärket Missoma fokuserar på att skapa smycken att bära till vardags. Hemsidan är fylld till bredden av snygga smycken och jag rekommenderar varmt Missoma om du letar efter en present till mamma, syster eller vän, de har nämligen en flik för “gifts” som är fantastisk.

RELATED
Reactions