Search among our articles

Words by Linda Persson

Accessories

2019-06-11

Vi sökte efter den perfekta strandväskan men hittade 12 – här är de!

Det kryllar av snygga strandväskor och vi vill inget hellre än att klicka hem den i olika modeller, packa ner bikinin och bege oss mot närmsta strand. Valmöjligheterna i både modell och material är många så därför har vi listat de bästa väskorna just nu, det är alltså bara för dig att klicka hem din favorit!

Nätväskan

Mango / Åhlens / Cult Gaia

 

Är det den bohemiska nätväskan du är ute efter så gillar vi alternativen ovan, glöm inte att kombinera med snyggt innehåll i väskan. Då kan du visa dina detaljer trots att de är nerpackade, smart!

Rund stråväska

Cult Gaia / & Other Stories / Mango

 

Den populära stråväskan i rund modell har varit eftertraktad i flera säsonger, vi hade helst haft varenda en som inneboende i våra garderober.

Klassisk stråväska

& Other Stories / Arket / Loewe

 

Den alltid lika populära stråväskan i en stilren modell kan inte gå fel. Vill du köpa en strandväska som går att plocka fram säsong efter säsong så är det denna modell du ska välja!

Den fransiga stråväskan

MangoJacquemus / Nannacay

 

Årets nykomling! Den fransiga stråväskan är enligt mig den absolut snyggaste den här säsongen. Jag är sugen på att klicka hem den i minst två utföranden, den från Mango ligger redan i min digitala varukorg! En väska som piffar upp mer är svårt att hitta, och den funkar precis lika bra till stranden som en dag på stan!

 

RELATED
Reactions