Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-06-13

Fyra färdiga outfits att överväga till midsommar

Midsommar ligger och lurar runt hörnet och allt jag kan tänka på är valet av kläder. Jag ska på en tre dagar lång fest så min packning kommer förmodligen innehålla både klänningar, gummistövlar, midsommarkrans och regnjacka. Jag bestämde mig för att sätta ihop fyra looks för olika stilar som passar perfekt för en midsommar med vårt svenska klimat!

Gul klänning/Läppstift/Blå klänning/Hårband/Sandaler

 

Mönstrade klänningar är väl en klassiker på midsommar. Matcha din krans med en blommig miniklänning, sandaletter och korallfärgade läppar. Är man inget fan av kliande blomstjälkar i håret kan man byta ut midsommarkransen till ett lite bredare diadem, det här med guld och pärlor känns ju lite extra festligt!

 

Topp/Kjol/Väska/Sandaler/Nagellack

 

2019 är fortfarande ett starkt år för klänningar men matchade set med kjol och topp har klättrat till toppen av vår shoppinglista. Just det här setet från Zara är väl ett perfekt val för en varm sommarkväll på landet. Jag skulle låta printet och färgen stå i fokus och matcha med nedtonade detaljer som sandaler och strandväska (som jag tycker fungerar minst lika bra på fest).

 

Klänning/Blazer/Bruna sandaler/Väska/Solglasögon/Svarta sandaler

 

För den minimalistiska stilen hade jag valt en slipklänning i valfri färg (älskar dock den här bruna tonen). Matcha skulle jag göra med remsandaler och en blazer i storleken för stor. Det skapar snygga konstraster till den nätta sidenklänningen.

 

 

Topp/Denim/Klackar/Örhängen/Solglasögon

 

Är man på väg mot lite mer casual midsommarfirande skulle valet falla på denim, klackar och en festlig topp. Markerade axlar fortsätter att dominera mitt flöde på Instagram och den gula tonen är en storfavorit den här säsongen. Den här looken skulle också bli extra cool om man blir tvungen att dra på regnjackan över!

RELATED
Reactions