Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-06-22

Knepen för att bli av med torra läppar

 

Torra och fnasiga läppar kan uppstå i både regn och solsken, när det är som mest olägligt, och när du minst anar det. Detta säsongs-oberörda problem kan anses svårlöst när det väl uppkommit, men vi har en steg-för-steg rutin som ger läpparna en riktig boost. Här kommer fyra steg och tillhörande produkter som hjälper dig att bli av med torra läppar för föralltid!

 

 

Exfoliering

Börja med att exfoliera läpparna med HENNÉ Organics peeling för läpparna. Denna peeling applicerar du på lätt fuktade läppar och jobbar med cirkelrörelser tills läpparna känns fria ifrån döda hudceller. Du kan i princip inte exfoliera för länge, så se till att verkligen jobba in produkten i läpparna.

 

Läppmask

Efter peelingen är det dags för en läppmask, använd KOCOSTAR Lip Mask Romantic Rose. Denna läppmask återfuktar läpparna på djupet! Med hjälp utav kollagen och oljor tränger masken ner i läppen och återfuktar fantastiskt. Låt masken sitta i en kvart och massera gärna in överflödet utav produkten när den tas av.

 

Foto: Glossier

Läppserum

Gå vidare med ett läppserum, mitt favoritserum är ifrån NIOD. Detta serumet är verkligen en klass för sig! Det förhindrar åldrandet av dina läppar och förhöjer även din naturliga läppfärg. Detta serum appliceras två gånger om dagen, så se till att använda det både morgon och kväll.

 

Läppbalsam

Avsluta din läpp-rutin med ett återfuktande läppbalsam, anpassa gärna ditt läppbalsam till om det är dag eller kväll. Är det dag lägger jag helst By Terrys läppbalsam och om det är kväll går jag all in för Sara Happ. Vill verkligen slå ett slag för Sara Happ under natten, man vaknar upp med silkeslena läppar!

 

RELATED
Reactions