Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-07-04

Så här packar jag för min 5 veckors sommarturné

Om två veckor börjar min semesterturné, som den här sommaren kommer innehålla en vecka hemma i Halmstad, en långhelg på Österlen i Skåne och nästan tre veckor vid Medelhavet. Efter en snabb blick på Instagram kan jag konstatera att nästan hela mitt flöde påbörjat sin semester och befinner sig på annan ort. Det är stora stråhattar, böljande klänningar, nätväskor som skvallrar om citroner och apelsiner och ett och annat färgglatt ögonlock. Planering och stilmöjligheter för nästan fem veckor på resande fot är många, och jag har därför redan börjat organisera min packning i huvudet.

 

Inspiration till hur jag planerar att gå klädd i Kroatien. Off shoulder-klänningar, guldkedjor, sköna sandaler och färgstarka läppar. Mitt sommartrick när man inte vill eller orkar sminka sig varje kväll är att smeta på lite läppglans med färg i, det får mig alltid att känna mig mer uppklädd (oftast brukar en orange ton matcha brännan väldigt bra!).

 

Klänning/läppstift/väska/skor/halsband

 

Klänning, Adoore.

Passa på att shoppa några av mina sommarfavoriter ovan!

 

Jag kommer fokusera på enkla basplagg som lätt går att kombinera med varandra och sen låta accessoarerna göra resten. Oftast består min resväska mest av väskor, solglasögon, scarfs och små sammetspåsar fyllda med guldsmycken. Jag kommer också packa ner alldeles för många par flip flops och sandaler (som vanligt). För festliga middagar och Aperol Spritz innan lunch satsar jag på statementplagg som färgglada kjolar, blommiga miniklänningar och blusar som visar lagom mycket axlar.

 

Topp, Baum und Pferdgarten. Flip flop, Havaianas. Kjol, vintage. Hårband, Asos.

 

Bikini/klänning/solglasögon/hatt/nagellack

 

RELATED
Reactions