Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Wedding

2019-07-08

14 klänningar jag skulle bära på ett strandbröllop

Bröllopssäsongen är i full gång och jag kan inte tänka mig att det finns något bättre tillfälle att införskaffa sig en somrig blåsa till. Under sommaren är vigsel och giftemål på stranden omåttligt populärt, men det finns ett par saker att tänka på innan man bänkar sig vid strandkanten med sanden mellan tårna.

Välj ett par skor, förslagsvis sandaler, som du inte har något emot blir sandiga men som kan funka till både strand men även om bröllopet fortsätter på en annan plats efter ceremonin. Jag skulle också rekommendera en solhatt eller fjäder att finta bort solens strålar med. Och när det kommer till klänning, satsa på ett svalt material och så få lager av tyg som möjligt. Tänk på att det förmodligen kommer vara varmt flera timmar framåt så en klänning som håller dig sval och inte smiter åt för mycket är ditt bästa alternativ.

 

RELATED
Reactions