Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Travel

2019-08-01

Följ med Her Hours Paulina Forsberg på semester

Teamet är på semester! Vi kommer göra en kort visit hos alla i teamet och låta er följa med under vår semester för att se vart vi håller hus, vad vi packat i resväskan och vilka skönhetsrutiner vi har under semestern. Vi börjar vid Medelhavet, häng med Her Hours redaktör Paulina som just nu befinner sig i Kroatien!

 

 

RESER “Varje sommar tillbringar jag minst två veckor till Kroatien, och har gjort sedan jag var 4 år. Då min familj har sommarhus här faller det sig naturligt att vi samlas här i juli månad. Den här gången har jag min kille med mig och vi tillbringar dagarna på stranden, äter långa luncher, spelar yatzy och äter pizza i solnedgången. Men jag älskar Italien och vill fortsätta upptäcka nya platser där. Jag brukar också åka hem till västkusten för att träffa familj och vänner som man knappt hunnit träffa resten av året. I slutet av sommaren brukar jag och mina tjejkompisar från gymnasiet mötas upp någonstans i Europa för en långhelg av sol, bad, after beach och festliga middagar. Den här gången blir det Hvar i Kroatien!”.

 

SEMESTERSTIL “Under semestern är jag betydligt mer färgglad i min stil än vad jag är resten av året. Den stilen smyger sig fram någon gång i april och hänger sedan med hela sommaren. Jag älskar färg och mönster på semestern, har ett par plagg som alltid har en stående plats i resväskan. Min packning består mestadels av färgstarka klänningar, mönstrade bikinis och smycken. Sedan har jag som alltid löpskor och träningstoppar med mig, dessvärre kommer de sällan till användning”.

DITT BÄSTA SEMESTERKÖP? 

– Jag måste säga alla färgglada klänningar jag samlat på mig under åren. Den rosa i mönster från Shrimps shoppade jag på rea under semestern förra året och det är fortfarande mitt bästa semesterplagg. Jag gör nästan alltid mina bästa köp under semestern, jag blir rastlös och spenderar alldeles för mycket tid på Vestiaire Collective. Sedan har jag en line up av sandaler som alltid följer med i resväskan på sommaren.

Klänning från Warehouse UK

BEAUTY “Jag älskar att sola och bada så jag tillbringar alltid mycket tid på stranden när jag är iväg, så solskyddsfaktor är ett måste. Jag använder Glossiers Invisible Shield för ansiktet och Clarins produkter för kroppen. Jag har också en skrubb från Mon Sun som jag tycker är magisk! Inbillar mig att solbrännan sitter bättre (och längre) om jag skrubbar kroppen regelbundet. Niveas After Sun med Aloe Vera följer också alltid med i necessären när jag reser till värmen. Jag använder nästan aldrig smink men tycker om att lägga återfuktande masker, det har nog också med för mycket tid att göra”.

Kjol, Baum und Pferdgarten. Linne, Carin Wester, Väska, Lindex

DRÖMRESMÅL FÖR NÄSTA SOMMAR? 

– Jag vill bila! Får jag drömma skulle det vara ett par veckors roadtrip genom Italien. Jag vill köra längst med kusten, stanna till bland alla småbyar och spontant ta in på ett bed & breakfast eller Airbnb för natten. Längtar efter friheten att kunna göra precis det man känner för och ta en dag i taget. Men jag skulle också gärna uppleva Schweiz och Österrike under sommarmånaderna, drömmer om att vandra i alperna.

I STRANDVÄSKAN “Jag packar alltid ner en extra bikini, tycker inte alls om att gå runt i blöta badkläder. Jag har en sval strandklänning som jag enkelt kan slänga på mig när det är dags för lunch och så klart ett par olika solskydd och en stor flaska vatten. Jag brukar också slänga ner en bok och hörlurar, oftast slutar det med att jag somnar i skuggan och varken läser eller lyssnar på podd”.

RELATED
Reactions