Search among our articles

Words by Linda Persson

Travel

2019-08-10

Följ med Her Hours Linda Persson på semester

Solglasögon, Zara. Klänning, Jacquemus. Klackar, Cos.

 

 

Teamet är på semester! Vi kommer göra en kort visit hos alla i teamet och låta er följa med under vår semester för att se vart vi håller hus, vad vi packat i resväskan och vilka skönhetsrutiner vi har under semestern. Denna gången får ni hänga med Her Hours redaktör Linda som har spenderat semestern i Frankrike och på den svenska västkusten. 

 

RESER ”Planerat eller ej – på något vis lyckas jag alltid hamna i Frankrike. Denna sommaren bar det av till Paris för att äta långa luncher och mötas upp med gamla vänner! I sommar har jag även hunnit med att riva av Sveriges alla semesterparadis och besökt allt ifrån Skånes långa ständer, till de charmiga öarna utanför Göteborg. Min riktiga semester kommer dock lite senare denna sommaren, så nästa vecka åker jag till en pittoresk by i Grekland och efter det bär det av till Portugal. Ser verkligen fram emot en semester i solig anda där huvudfokus kommer vara sol, bad och mat.”

 

SEMESTERSTIL ”Så fort man kan gå barbent så har jag i princip inte på mig något annat än klänningar. Det var en extrem överdrift, men jag gillar att göra det så enkelt och snyggt som möjligt. Känner mig väldigt piffig i fina klänningar, och jag har väldigt svårt att motstå att köpa en snygg klänning om en sådan kommer i min väg. På fötterna har jag helst öppna skor som främst är gjorda för att sitta ner i.”

 

DITT BÄSTA SEMESTERKÖP?

– Det måste vara alla charmiga smycken jag lyckats hitta i små butiker runt om i världen. Jag tycker verkligen att det blir något speciellt när man har ett semesterminne ihop med ett smycke eller ett plagg. Men det kan också vara något jag säger bara för att ha en anledning till att plundra varje butik jag äntrar på semestern.

Solglasögon, Zara. Klänning, Stine Goya. Sandaler, ATP Atelier.

BEAUTY “Jag älskar sommar-beauty! På sommaren går jag all in på att återfukta och oljor blir min bästavän. Oljor gör sig lika bra till att tvätta bort sminket som för  att tämja ett frissigt hår, så i sommarnecessären är en bra olja egentligen allt man behöver. Sedan är det såklart väldigt roligt att packa med sig olika masker, serum och skrubbar för att gå loss i badrummet när de andra i sällskapet har gått och lagt sig.”

Solglasögon, EOE. T-shirt, Cos. Kjol, Topshop.

DRÖMRESEMÅL FÖR NÄSTA SOMMAR?

-Italien!! Jag vill verkligen uppleva mer utav Italien än vad jag känner att jag har gjort. Äta massa god italiensk mat och dricka vin i varje litet hörn. Den italienska kusten ser helt otrolig ut och där hade jag gärna sett mig spendera flera veckor tillsammans med en hel drös av vänner. Jag hade även tyckt att det var supermysigt att spendera en vecka på ett lummigt landställe på Gotland. Hade älskat att bjuda på stora middag varje dag och att umgänget bara pågick dygnet runt.

Solglasögon, Zara. Klänning, Ganni.

I STRANDVÄSKAN ”Jag har alltid med mig ett helt gäng böcker, några nagellack om man skulle få feeling för ny färg på naglarna, och alltid ett roligt strandspel. Jag tycker det är skönt att varva slappande med någon aktivitet. Så med dessa kompletterande saker nedpackade i väskan kan jag tillbringa hur många timmar som helst på stranden.”

RELATED
Reactions