Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-08-17

5 grymma concealers för att täcka mörka ringar under ögonen

Vi har alla varit där – stirrandes i badrumsspegeln på morgonen efter en kväll som varade alldeles för länge. Oavsett om kvällen slukades av en serie som inte gick att stänga av, eller om sovtimmarna tappades bort på ett dansgolv så blir konsekvensen ofta densamma – mörka ringar under ögonen. För att slippa skylta med våra ringar under ögonen så har jag letat reda på marknadens bästa concealers! Fortsätt scrolla för att ta del av mina favoriter!

 

Mac Pro Longwear Concealer

En trogen tjänare som har stått i mitt badrumsskåp i all evighet är Macs populära concealer. Denna är medeltäckande och har en matt, naturlig finish. Macs concealer är väldigt lätt i konsistensen vilket gör att den blir busenkel att applicera. Under ögonen rekommenderar jag att applicera denna med en lätt fuktad beautyblender för att få bästa resultat.

 

 

Dior Forever Concealer

Vill du ha en concealer med extremt hög täckning så är det denna du ska satsa på! Diors concealer täcker även de mörkaste ringarna och appliceras lätt i alla små vrår med dess välformade applikator. Denna concealern har en fjäderlätt formula och tas upp av huden som en återfuktande kräm. Därför går denna concealern att lägga i flera lager utan att den blir kakig.

 

 

Nyx Hd Photogenic Concealer

Den mest plånboksvänliga concealern på marknaden är nyx hd photogenic. Även denna har en hög täckning utan att bli kakig. Vill du gå all in för att täcka mörka ringar så kan du köpa denna concealern i en något grönare ton – då motverkar du både det röda och det mörka kring dina ögon.

 

 

 

Helena Rubinstein Magic concealer

För många är Helena Rubinsteins klassiska concealer det första man kommer att tänka på när man hör ordet concealer – och jag förstår varför! Med en fjäderlätt formula och en underbar doft så appliceras produkten snyggt runt de känsliga partiet runt ögonen utan att hamna i några kråksparkar. Concealern Magic lever verkligen upp till sitt namn och trollar bort trötthetstecken.

 

Cliniques avancerade formula är ljusreflekterande, vilket verkligen hjälper området runt ögat att uppfattas som mindre mörkt. Denna concealer är dessutom väldigt mild, vilket gör att den fungerar bra även på känslig hud. Produkten lämpar sig om du vill ha en mild till medium täckgrad och är ute efter ett något mer naturligt resultat.

RELATED
Reactions