Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Interior

2019-09-04

Inredningsvarumärket MeliMeli satsar på den internationella marknaden

 

Efter fyra år på den svenska marknaden planerar nu möbelvarumärket MeliMeli att slå sig in på den internationella marknaden och expandera globalt. MeliMeli grundades av Amelia Widell 2015 och företaget har sedan start erbjudit högkvalitativa och hållbara möbler i skandinavisk design. Efter många år i inredningsbranschen med brist på alternativ valde Amelia Widell att starta MeliMeli där varje möbel är noggrant designad för att skapa en estetisk helhet och samtidigt förstärka den personliga stilen hos varje kund.

 

Inför den nya satsningen har MeliMeli ett nytt marknadsföringskoncept som kommer fokusera på att ge inredningen liv i en personlig kontext. Den senaste kampanjen frontas av modellen Olivia Bergman, är fotad av Linus Morales och stylad av Caroline Sandström och visar upp MeliMelis klassiker med en parisisk touch.

 

– Vi ser verkligen fram emot att ta ny mark med en ny paketering av varumärket där vi får möjligheten att inspirera med produkterna i en miljö som andas MeliMeli. Vårt mål är att skapa igenkänning hos våra kunder och finnas till för alla. Efter fyra år på den svenska marknaden har vi vad som krävs för att satsa större. Jag ser fram emot denna resa och utveckling av varumärket, säger Amelia Widell, grundare av MeliMeli i ett pressmeddelande.

Foto: Linus Morales
Stylist: Caroline Sandström 
Modell: Olivia Bergman

RELATED
Reactions