Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-05

Artisten Sandra Andreis släpper kollektion med & Other Stories

Tillsammans med artisten och skådespelerskan Sandra Andreis lanserar & Other Stories idag en minikollektion som ska uppmana kvinnor att vara och se ut som de vill. Tillsammans har de skapat en modehistoria som kretsar kring hennes budskap om hur man tar något man älskar och gör det till sitt eget. För detta har Sandra uppdaterat och skrivit om fem klassiska låtar för att ändra kontexten och budskapet med målet att stärka kvinnor. Bland annat har hon skrivit om Sinatras “The Lady is a Tramp” som i Andreis tolkning nu fått namnet “The Lady is a Champ”. Kollektionen, som består av 14 plagg, släpps i butik och online idag och är en sammanslagning av feminina och maskulina element.
RELATED
Reactions