Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-10

Här är plaggen jag satsar på i höst

 

 

Under övergångsmånaderna blir jag ofta förvirrad kring min klädstil. Det slutar nästan alltid med att jag klär mig antingen för varmt eller för kallt och oftast hoppar jag på höstgarderoben tidigare än jag borde, precis som jag under tidig vår klär av mig för tidigt och slutar upp i en dunderförkylning som varar i flera dagar. Nu försöker jag lära mig att kombinera efterlängtade höstplagg med sensommarvänliga kjolar och klänningar, det bästa av två säsonger helt enkelt.

 

 

DEN STICKADE TRÖJAN

 

Foto: Annasarlvit & Emili Sindlev

 

Den eviga favoriten i min höstgarderob är stora stickade tröjor, så när jag i början av september egentligen vill hoppa i både en stickad tröja och en stor kavaj försöker jag hejda mig och istället matcha mina stickade tröjor med kjol eller shorts. På det sättet får jag den bästa mixen av sommar och höst.

 

De bästa stickade tröjorna i butik nu!

BOOTS 

 

Foto: Jeanette Madsen, Nina Sandbech & Hanna Stefansson

 

Ni vet övergångsperioden när det egentligen fortfarande är för varmt med höga läderboots? Bär dem ihop med något mer somrigt och svalt! Jag tycker egentligen att stövlar och boots är som snyggast till bara ben och korta klänningar så det är en perfekt kombo att köra när du vill kasta dig på hösten för tidigt men fortfarande hålla kvar om sommaren.

 

 

CARGOBYXOR 

 

Foto: Veronika Helibrunner & Nathalie Helgerud

 

Om du är som jag, mindre i midjan och större över låren så vet du att det kan vara en utmaning att hitta byxor som sitter smickrande i benen men fortfarande ordentligt i midjan. Den så kallade “cargobyxan” är din räddning! Och lyckligtvis har just den byxan sin tid i rampljuset den här hösten! Styla byxan med en skjorta och massa smycken, och är det kommer till skor? Remsandaler, klackar, boots eller sneakers – vad du gillar bäst!

 

 

Shoppa mina favoriter här nedan!

RELATED
Reactions