Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-09-18

På jakt efter en ny fuktkräm? Här är 6 stycken du inte får missa!

 

I en skönhetsvärd som har dominerats utav serum, masker och peeling vill jag ägna lite tid åt vår allas trogne tjänare – den traditionella fuktkrämen. Denna bakgrundsspelare är klistret i en fungerande hudvård, och en räddare i nöden när solen eller kylan har gjort avtryck i våra ansikten. Därför går vi idag back to basics och spanar in vilka fuktkrämer som proffsen inte klarar sig utan!

 

Foto: Glossier

 

 

 

Créme de la Mer

Skönhetsindustrins créme de la créme och även Khloé Kardashians favoritkräm är faktiskt Créme de la Mer. Denna lyxiga produkt tränger ner på djupet i huden och jobbar med mer än att återfukta. Fuktkrämen ska även förnya huden, och om du oroar dig över att hyn åldras så sägs denna fuktbomb även vara lösningen för att slippa rynkor. Denna kräm är vad man kallar en tung fuktkräm och den får dig att hålla dig mjuk som en bebis hela dagen.

 

Embryolisse Lait-Creme Concentre Nourishing Moisturiser

Den här fuktkrämen är känd för att vara parisarnas hemliga vapen och även supermodellen Rosie Huntington är en frekvent användare av krämen. Embryolisses mångsidiga kräm funkar för både torr, oljig och känslig hud och den gör underverk. Är det den prisvärda allt i allo-krämen du är ute efter så är det den här du ska lägga i varukorgen. Den blir din för ynka 166kr – ja tack, jag tar 7!

 

 

 

Kiehls Ultra Facial Cream

Demi Lovato är inte ensam om att tycka om denna fuktkräm från Kiehls. Det sägs nämligen att det inte finns en enda kräm som står i så många kändisars badrumsskåp som denna. Fuktkrämen från Kiehls har minst sagt förtjänat sin plats i varje skåp då den med sin lätta formula lyckas hålla varje hudtyp återfuktad hela dagen – utan att bli glansig. Om du är en sån som vill ha få produkter som funkar för alla besvär så borde detta bli din produkt!

 

 

Marine Complex Deep Restorative Cream

Denna havsinspirerade fuktkräm har Gigi Hadid alltid vid sin sida. Denna aktiva produkt är både skonsam för känslig hy samtidigt som den jobbar på djupet med de aktiva ingredienserna. Denna kräm är en riktig klippa och gör underverk när huden är irriterad och rodnad.

 

 

Aquaphor

Det här är en riktig SOS-kräm som används om du har torr hud. Det är denna fuktbomb som Beyonce använder för att få till sin stålande hy. Denna räddare i nöden går även att använda på torra nagelband och läppar eller vart som än huden kan behöva lite extra fukt. En riktigt allt-i-allo produkt som får dig att stråla ikapp med världsstjärnorna!

 

 

Kora Organics

Fuktkrämen som får dig att dofta gudomligt och ger ett glow som om du sovit i 24 timmar – Kora Organics. Produkten är fullproppad med antioxidanter och innehåller även olja för att du ska få en så fullbordad upplevelse som möjligt. Använd den här fuktkrämen varje dag och se hur din hy går från bra till bättre!

 

RELATED
Reactions