Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-25

Uniqlos höstkollektion är här och den är riktigt, riktigt bra!

 

I morgon lanserar japanska Uniqlo sin höstkollektion signerad Christophe Lemaire, och den är fullsmockad med bra basplagg som är praktiska utan att bli tråkiga! Spana in U wide fit-byxan om du är på jakt efter en dressad byxa du kan bära till vardags men mer känns som att gå runt i världens skönaste mjukisbyxa. Det bästa är att modellen kommer i denim också! Jag har så klart tagit fram en önskelista över några favoriter ur kollektionen om ni blir nyfikna, PLUS jackan jag haft varje dag i flera veckor!

 

Nytt för denna säsong är att Lemaire överraskar med nya färger, material och former. Han lyfter fram den raka manchester- och denimbyxan stylad med boxiga siluetter i rutmönster. En nyhet från kollektionen är den klassiska duffeljackan gjord av UNIQLO-materialet BLOCKTECH som både andas och är vatten- och vindtät. Fleece och ull är andra material som syns på flera håll i kollektionen. Som vanligt erbjuder Uniqlo U-kollektionen med chefsdesignern Christophe Lemaire i spetsen välarbetade, sofistikerade och stilrena höst- och vinterkläder som kombinerar mode med funktion och går i linje med det skandinaviska modet.

Trenchcoat från Uniqlos höstkollektion

Yes, här ovan ser ni mina favoriter och sällan hittar jag en kollektion som jag känner matchar min stil till 100 %, men den här gången är det faktiskt en fullträff! Och siluetterna och materialen är det jag faller för mest. Den här hösten ser jag fram emot att bära praktiska men snygga ytterkläder som jag helst stylar med manchesterbyxor och stickade turtlenecks.

RELATED
Reactions