Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-09-26

FOREO lanserar ny produkt – nu har ni chans att vinna den!

 

Svenska skönhetsföretaget FOREO är ett av världens snabbast växande skin-tech varumärke som på bara några år har tagit skönhetsvärlden med storm. Nu lanserar de ännu en innovativ produkt i sin serie av ansiktsrengöringsborstar, nämligen LUNA mini 3. De tidigare produkterna har förändrat hudvårdsrutinen för alla oss på Her Hour och vi är därför glada över att prova deras senaste tillskott i LUNA-familjen. Och det bästa av allt? Nu har ni chans att vinna en LUNA mini 3! 

 

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför just DU vill vinna en LUNA mini 3. Kommentera längst ned i artikeln och glöm inte att lämna din fullständiga mejladress. Tävlingen avslutas måndag 30/9 och vinnaren kontaktas via mejl.

 

 

SÅ VAD ÄR LUNA MINI 3?

 

Som en uppdatering av FOREOs bästsäljare LUNA mini 2 är den nya LUNA mini appstyrd och anpassad för en aktiv livsstil, vilket passar mig perfekt då jag ofta är på språng. Precis som de övriga produkterna i LUNA-familjen så är LUNA mini 3 gjord av ultra-hygieniskt silikon som tar bort upp till 99,5% av olja, smuts och orenheter från ansiktet vilket även gör det lättare för hyn att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter. LUNA mini 3 är dessutom utrustad med en helt ny funktion inom skönhetsindustrin, nämligen ett Glow Boost-läge. Det är ett 30 sekunders intensivt rengöringsläge som ger direkt glow, (perfekt att använda på morgonen när du inte har tid att lägga en mask exempelvis).

 

Jag har kört Glow Boost-läget under min morgonrutin i två veckor och har sett att min hy blivit både friskare och fräschare. Dessutom har jag märkt stor skillnad på både svullnad under ögon och mer lyster i ansiktet vilket verkligen är välkommet under stressiga vardagar!

 

DUBBELSIDIG ANSIKTSRENGÖRING

 

Något som höjt nivån på min hudvårdsrutin under vardagar är LUNA mini 3s dubbelsidiga rengöring som jag numera alltid gör efter träning. Ansiktsborsten är smidig och enkel att packa ner i träningsväskan så det finns ingen anledning att inte rengöra ordentligt innan och efter träning. Nu när jag har använt LUNA mini 3 regelbundet känns min hy både lugnare och mer återfuktad, ansiktsborsten passar dessutom alla hudtyper, är helt vattentät och mer effektiv!

 

STÖRSTA SKILLNADERNA MOT LUNA MINI 2?

 

Som en uppdatering av LUNA mini 2 är den nya borsten lite större och har ännu mjukare och längre silikonknoppar samt 8000 soniska pulseringar i 12 styrkor. LUNA mini 3 styrs via FOREOs egen app där dina valda rengöringsinställningar synkas automatiskt. Den uppdaterade borsten är dessutom utrustad med en ”hitta min LUNA”- funktion, vem älskar inte det när ens saker “spårlöst försvinner”?

 

HUR ANVÄNDER JAG MIN NYA LUNA MINI 3?

 

Börja med att ladda upp din borste. 1,5 h USB-laddning håller upp till 400 användningar. När den vita lampan blinkar är det dags att ladda den igen. Slå på Bluetooth på din mobil eller iPad och håll in knappen på baksidan av din borste för att synka med FOREO-appen. Sedan registrerar du din LUNA mini 3 och kan därifrån styra dina val och rutiner.

 

1. Börja med att ta bort all makeup du har i ansiktet

2. Fukta ansiktet eller din LUNA och applicera sedan din rengöring på din LUNA.

3. Tryck en gång på den universala knappen på LUNA för att aktivera rengöringsläget alternativt tryck två gånger för att aktivera 30 sekunders Glow Boost-rutin.

4. Rengör genom att arbeta i cirkulära rörelser på kunder, panna och upp och ned längst med näsan.

5. Håll ned knappen i tre sekunder för att stänga av rengöringsläget om du vill avsluta tidigare.

6. Skölj och badda ansiktet torrt och avsluta sedan med serum eller kräm.

 

 

Tävla om att vinna en LUNA mini 3 genom att lämna din motivering här nedan! Vinnaren dras på måndag 30/9! Lycka till <3

RELATED
Reactions

 • Jag skulle vilja vinna för att kunna ge den till min bästa vän som ska opereras imon andra gången på en månad. Och hon skulle behöva en fantastisk foreo att skämma bort sig med. Jag har redan en av deras andra och har tipsat henne om att hon måste testa. Håller tummarna att jag vinner åt henne 🙏🏻

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja ge en foreo till min snälla fantastiska lillasyster som alltid ställer upp för mig och som pratat sig varmt om foreo så länge utan att slå tag i saken. Jag skulle bli så glad att ge henne någonting som hon verkligen vill ha och hon skulle bli så glad av den haha.

  Reply
 • Känner verkligen att flow och lyster är något jag saknar i mitt liv för tillfället. Så fort kylan kom blev min hy torr och förlorade sommarens glans. Försöker boosta med fukt men är försiktig med för grov peeling pga återkommande finnar. Jag tror verkligen att en Foreo skulle liva upp min hudvårdsrutin som faktiskt är något jag njuter av. Det är oftast två lugna stunder per dag med harmonisk insmörjning.

  Reply
 • Jag har hört så mycket bra om produkten och skulle därför vilja testa det så att man förhoppningsvis få glow i ansiktet denna vinter 🙂 *håller tummarna*

  Reply
 • ÅÅÅÅ! Nu ser jag det som att det är meant-to-be! Jag har varit hemma sängliggandes med feber i en vecka och samtidigt som jag tyckt synd om mig själv har jag samtidigt scrollat igenom diverse sminktotourials på Youtube och därefter röjt Kicks.se. Det enda jag inte beställde hem var denna lilla krabat som jag ansåg var alldeles för dyr, så JA JA JA jag vill ha denna så in i bomben! Ni vet när man är sjuk och man blir 100% sugen på att ha den där “komma tillbaka till skolan och se flawless ut”-dagen och vill bara ha necessären full med nya produkter. Ok. Ni fattar. Håller alla tummar och tår!!!

  Reply
 • 30 sekunder för glow är ganska exakt vad jag har över. Äääälskar hudvård, masker och behandlingar men då jag droppade tvillingar för några månader sen är jag seriöst glad om jag hinner med en dusch om dagen. Glåmighetens morsa när jag rullar vagn i Hagaparken. Skulle mao uppskatta ett boostläge!

  Reply
 • Har under flera år (efter lång medicinering) lidit av acne där jag haft stora innebrännare och massvis med plitor. Har sedan 2 månader tillbaka börjat med antibiotika och min hud ser äntligen normal ut, känslan att kunna gå osminkad utanför dörren och ha håret uppsatt är magisk!!!
  Skulle så gärna vilja vinna LUNA mini 3 för att hålla min hy i schack efter avslutad behandling!

  Har hört att detta är en holy grail -produkt och skulle blivit väldigt glad om jag kunnat utöka min hudvårdsrutin med denna.

  Reply
 • Åh, jag skulle så himla gärna vilja vinna LUNA Mini 3. Min syster har pratat så himla gott om Foreo, men med min studentbudget har jag inte haft råd att köpa en egen. Det här är exakt vad min hy hade behövt efter senaste månadernas berg-och-dalbana av stress och ångest. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får chansen att rädda min hy med nya LUNA. <3

  Reply
 • Va? Extra glow på morgonen på 1 minut?? Framtiden är här <3 Jag har alla Foreos produkter hemma förutom UFO, Foreo har verkligen varit en game changer för mig. Sen jag började använda Luna för 5 år sen har min hy blivit mycket renare, det jag märker mest är att det behövs 1/2 så mycket hudvårdsprodukter (många sparade slantar genom åren) eftersom huden är ren och förberedd för fukt och serum. Älskar Foreo och kommer använda märket livet ut. Skulle jätte gärna vilja äga en Luna 3.

  Reply
 • Vore en dröm att vinna och få testa på Foreo! Förhoppningsvis kan den hjälpa mig med torrhetsfläckar och känna sig glåmig i den torra höstluften samt ge mig glow glow glow.

  Reply
 • Har en Foreo sedan tidigare som jag är mycket nöjd med men älskar att det finns ett glow-boost läge på nya Luna Mini 3! Dessutom kan man ställa in personliga rengöringsrutiner med en app… alltså…låter för bra för att vara sant – denna måste jag bara ha! 🙂

  Reply
 • Det låter som en saga 🧚‍♀️ Och med allt som jag och min hud behöver. Enkelt, rent och vårdande!

  Reply
 • Flyttade till Storbritannien och min hy blev genast dålig – för mycket avgaser, sämre mat och flyttstress i en ohärlig mix. Skulle så väldigt gärna lyxa till det med en Foreo och få styr på min hy igen så jag känner mig på topp inför att terminen börjar, men är student så budgeten har inte räckt till. Skulle vara en dröm att få vinna en genom HerHour!

  Reply
 • Min syster får snart ont i öronen efter att ha hört mig predika om min Luna 2 och vilka underverk den gör! Jag skulle därför vilja vinna denna och ge till henne då jag är övertygad om att hon kommer bli lika frälst som jag! Dessutom är hon världens bästa syster och har verkligen förtjänat att kunna rå om sig själv lite extra!

  Reply
 • Nu när hösten har kommit har jag börjat få massa torrfläckar i ansiktet. Det hade varit superhärligt att vinna denna rengöringsborsten så att jag kan exfoliera försiktigt varje dag, och få till glowet trots grå dagar.
  För vad är härligare än en strålande hud?

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna för att se om det är något för mig. Färgen är supersöt och det låter som en perfekt rengöring. Så härligt att kunna ge sig själv 30 sekunders spa varje dag. Precis vad man behöver unna sig nu till hösten!

  Reply
 • Fram tills i somras hade jag en blå liten luna som var en av mina allra käraste ägodelar och min vapendragare i vått och torrt.
  I slutet av juli bar det ner till Spanien för vår bröllopshelg. Det var saker och folk överallt och mitt i allt fix försvann min kära luna på något vänster. Det var en magisk helg men strax därpå kom den ökända post wedding blues och knackade på. Jag vet inte om det var för bröllopet eller för min luna.. humöret är i alla fall tillbaka nu men tyvärr inte min älskade luna.

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna den som en förtidig 30-års present. Jobbar heltid + tränar barn/tonåringar och utöver det tränar en massa själv; tiden för tex smink finns inte riktigt där. Därför är det väldigt viktigt för mig att ha en fin hy och där vet jag foreo skulle hjälpa mig enormt!

  Reply
 • Jag har alltid fått kämpa med mitt glow eller för att bara vara återfuktad, speciellt den här och kommande årstiden. Jag är tyvärr torr och min hy slukar allt jag lägger på den, får tyvärr ha många steg för att den ska vara i balans. Nyfiken på denna och om den kan boosta min hy med lite extra glow!

  Reply
 • Jag är lyckligt lottad och har aldrig haft problem med min hy, vilket tyvärr också lett till att jag aldrig, i hela mitt 26-åriga liv, haft någon form av hudvårdsrutin – över huvudtget. Jag har tvättat bort mitt smink med tvål och vatten. Eller rengöringswipes från Lidl. Ja ni hör ju själva. Till och med min pojkvän frågar om det är bra med så mycket duschtvål i ansiktet. Skräcken i hans ögon ska vi inte ens tala om. Under det senaste halvåret har jag börjat se förändringar i min hy. Förutom porer, inget i närheten av något som kan kallas lyster och (jag lovar) rikets största, uppsvälda, mörka ringar under ögonen så känns det som att min hy aldrig blir sådär riktigt ren och fin. ”Du ser lite trött ut” är inte det charmigaste att höra efter en god 8-timmars sömn och en sminksession på 30 minuter. Jag har länge tänkt slå till på en Luna och jag känner att det nu är dags att välkomna denna lilla manick och lifesaver till vår familj. Framför allt min pojkvän hade gråtit av lycka.

  Reply
 • Jag behöver all hjälp jag kan få för ett höstglow✨

  Reply
 • En riktig lyx skulle det va’, att avrunda med foreo varje da’. Då man hört så mycket gott, om underverk som andra fått. Hyn skulle jubla glatt, om jag segern i denna tävling tatt. Även om det kan bli svårt, så håller jag tummarna hårt.

  Reply
 • Efter många år av studentliv med stress, sena nätter och totalt avsaknad av vanor har jag äntligen börjat hitta vanor som passar mig och en balans i livet. Jag har börjat träna och känner mig starkare än någonsin, men med träningen kommer min dåliga hy. En dålig hy som för min del innebär osäkerhet. När jag läste om din hudvårdsrutin med användning av Foreon fick jag hopp! Jag hoppas nu att jag får chansen att testa denna med förhoppningen att kunna träna som jag mår så bra av, utan att behöva kämpa med en hy som mår dåligt!

  Reply
 • När jag fick hormonell acne för några år sedan sjönk mitt självförtroende i botten och jag byggde upp ett onödigt stort självhat. Nu har mitt hudvårdsintresse skjutit i höjden och jag försöker lära mig att älska min hy så som jag en gång gjorde men resan är lång och med en Foreo Luna mini 3 skulle det blir så mycket lättare ❤️

  Reply
 • Priset för sämst hudvårdsrutin går oavkortat till mig!
  Handtvål har för mig varit synonymt med ansiktsrengöring MEN det är sant som man säger – allt gott kommer till ett slut. Helt plötsligt suktar min hy efter dyra produkter och hotar med finnar när jag vägrar att lyda. Det har därför blivit dags för mig att ta min hy på allvar. Och kan man ta sin hy mer på allvar än med en LUNA mini 3? I think not. Så istället för att fortsätta vinna priset för sämst hudvårdsrutin hoppas jag på att vinna en LUNA mini 3 och få drömhy på köpet.

  Reply
 • Har suktat efter flera av foreos produkter länge!! Men tyvärr räcker inte studentbudgeten till… Jag är för tillfället på utbytestermin och reser runt så mycket det går och Luna mini 3 hade därför varit perfekt att packa ner i necessären! Min hy som inte precis är helt problemfri hade nog mått så bra av ett sånt här extra verktyg för att verkligen få bort orenheter! Därför hade jag blivit så himla glad om jag vann tävlingen!

  Reply
 • Att hitta riktigt bra hudvårdsprodukter är svårt, och kräver både stor plånbok och tålamod vilket jag saknar som student. Men att prova en foreo vore fantastiskt kul, eftersom att alla älskar dem! Hade varit superkul att vinna!

  Reply
 • Jag har sedan ett år tillbaka haft otroligt dålig hy pga hormonellkaos i kroppen.. det har resulterat i väldigt dåligt självförtroende och en extra stress om att hela tiden vara ”medveten” om sin hud.
  Jag vill därför med hjälp av Foreo få bukt på min hy samt vinna tillbaka självkänslan!

  Reply
 • Att vinna en vore en dröm, som student kan jag inte prioritera något så lyxigt. Om jag vinner en skulle jag vara evigt tacksam.

  Reply
 • För någon med grova hudproblem har foreos första produkt varit en lifesaver. Fick Luna go i present av en vän och har använt den dagligen i drygt två år. Jag gick aldrig utan smink men efter att jag började använda foreo i kombination med förändrade vanor har jag idag inga problem att gå igenom
  Vardagen utan daglig tung make-up. Min hud pendlar fortfarande och det är dags att uppdatera till ett nytt verktyg från foreo… men studentkassan sätter käppar i hjulet för det och det hade varit fantastiskt att få fortsätta kämpa mot en hy jag känner mig bekväm i med foreos fantastiska teknik. Hade blivit så glad om jag vann. Tack för att ni inspirerar!

  Reply