Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-27

Det här är det bästa hos Gina Tricot just nu

 

 

 

 

 

Höstmodet fortsätter trilla in hos kedjorna och tidigare i veckan bestämde vi oss för att ta en sväng på stan för att prova igenom nyheterna. Vi började hos Gina Tricot där vi kärade ner oss i härliga ytterplagg, höstmaterial och statementblusar. Häng med oss på ett varv genom provrummet!

 

 

Vi börjar med den här ljust mintgröna blusen som jag tycker passar perfekt till både kontoret och festen. Styla den med denim eller kostymbyxor för en dag på kontoret och med skinnbyxor för en kväll på stan! Jag tycker verkligen Gina Tricot har lagt i en extra växel och gjort mycket fint den här säsongen.

 

Den här magiska kavajen föll jag pladask för, älskar både färgställningen och bältet i midjan. Då den är lite grövre bär jag den helst som en jacka och håller värmen gör jag med en stickad tröja eller hoodie under!

Manchester är höstens återkommande trendplagg och här lyckades vi trilla in i den perfekta kostym i materialet. Både snygg och prisvärd (psst, den finns i en mjuk krämvit färg också!). Rekommenderar att gå upp en storlek i den för att få den sådär oversize och boxig som enligt oss är snyggast!

Och så jackor, min favoritkategori! När höst och vinter kommer flyttar jag gärna fokus till ytterplagg. Jag tycker om att klä mig bekvämt och minimalistiskt och låter istället jackor och ytterplagg stå i centrum. Satsa på en jacka i färg eller mönster, jag tycker alltid det livar upp outfiten! Mina jackor har räddat mig många morgnar när jag tycker att min outfit i övrigt är ganska trist. Den här i ett rutigt mönster är både snygg och skön!

Den volumiösa blusen är ett säkert statementplagg att ta fram vid varje klädkris då den är enkel att matcha med resterande garderob och tar plats i all sin enkelhet.

Lädertrenden har nog inte gått någon obemärkt förbi och själv är jag en riktig sucker för blusar, skjortor och jackor i materialet. Denna från Gina Tricot i PU-läder prickar alla rätt med längd, skärp i midjan och synliga sömmar.

RELATED
Reactions