Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-10-03

Tävla om ett presentkort värde 10.000 kr på Afound!

 

Äntligen kan vi berätta för er att vi har teamat ihop oss med Afound för att visa upp våra höstfavoriter och guida er genom de bästa fynden i butik just nu! Men bäst av allt? Tillsammans med Afound har vi också en tävling där du har chans att vinna ett presentkort värde 10 000 kronor och en stylinglektion ihop med oss! Det vill ni väl inte missa?

 

Afound är en innovativ marknadsplats där du har möjlighet att göra riktigt bra deals och shoppa välkända varumärken till ett mycket rabatterat pris. Hos Afound hittar du allt från noggrant utvalda nyckelplagg du inte kan leva utan, märkeskläder du länge letat efter eller tidlösa klassiker du fortfarande drömmer om. Afound handplockar bara det bästa från både kända modehus och budgetkedjor och sänker priset för att du ska kunna göra en riktigt grym deal. Kanske är det nu du ska slå till på den där ullkappan från Filippa K som egentligen var liiiite för dyr förra säsongen? Afound är återförsäljare av 100-tals kända varumärken och en plats där du kan hitta allt inom mode, accessoarer, skor och inredning för både dam och herr.

Så hur gör du för att tävla? 

 

  • Signa upp dig på Afound nyhetsbrev
  • Bjud in en (eller flera) vänner och tipsa om Afound och tävlingen
  • Motivera varför just du ska vinna styling och ett presentkort värde 10 000 kronor att shoppa för hos Afound

 

LÄS MER OCH TÄVLA HÄR!

 

Tävlingen pågår till 17/10

Byxa / Solglasögon / Stövletter / Jacka i snake print / Skepparjacka / Väska / Örhängen

 

LYCKA TILL <3

RELATED
Reactions