Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-10-10

Vinn 10.000 kr att shoppa för – här är våra favoriter hos Afound!

Tillsammans med Afound har vi just nu en tävling där DU har chans att vinna ett presentkort värde 10.000 kr att shoppa för! Ett perfekt tillfälle att kanske uppdatera basgarderoben? Eller är du mer intresserad av att utforska din stil och prova något nytt? Hos Afound har du möjlighet att göra riktigt bra deals och shoppa välkända varumärken till ett rabatterat pris. De har ett brett utbud av allt från de bästa basplaggen till väl utvalda accessoarer från de stora modehusen.

 

Vi har samlat ihop våra favoriter som vi skulle uppdaterade garderoben med om vi vann ett presentkort värde 10.000 kronor. Nödvändiga basplagg från nordiska designers för hälften av priset? Ja tack! Eller nya varma ytterplagg för vintern? Du kan också fynda riktigt bra träningskläder från kända varumärken, alltid upp till 50 % rabatt. Fortsätt scrolla för att se våra favoriter – och läs mer om hur du är med och tävlar om ett presentkort och styling av oss på Her Hour!

För att vara med och tävla behöver du signa upp dig på Afounds nyhetsbrev, bjuda in en vän att tävla och till sist, motivera varför just du ska vinna! 

 

LÄS MER OCH TÄVLA HÄR!

RELATED
Reactions