Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-10-12

Det här är vad som står på min önskelista den här månaden

 

 

 

SNAKE PRINT 

 

Det enda mönstret jag vill klä mig i just nu. Främst letar jag efter en större blazer eller jacka i valfritt reptilmönster men ett par byxor hade också funkat. Vill du inte gå hela vägen? Mango och Zara har de bästa accessoarerna för dig som vill haka på trenden!

 

CHLOÉ HQ

 

Den här soffan, som står i Chloés huvudkontor i Paris, poppar regelbundet upp i mitt Instagramflöde och jag ju kan inte låta bli att beundra den. Perfekt som loungesoffa, desto sämre att ha i hemmet.

MINI DRESSES 

 

Jag har en ny klänning i garderoben! Har hunnit planera flera tillfällen att bära den och första är redan nästa helg i London. Men innan dess ska jag göra en justering hos skräddaren, den är nämligen uppvikt på bilden och går egentligen ner till knäna men då jag verkligen har feeling för alla mini dresses (plus glitter och mycket volym) just nu så tänkte jag faktiskt lägga upp den några centimeter. Tycker den gör sig bättre lite kortare!

 

Shoppa mina favoriter nedan

Klänning från Gestuz

ANGELS HAIR 

 

I hela mitt liv har jag önskat mig rakt hår, och har gjort allt jag kan för att det ska vara rakt. Men jag har självfall, och lockar, och virvlar så det raka håret är långt från verkligheten. Däremot snubblade jag över modellen Sabine Glud på Instagram för ett tag sen och blev helt förtrollad av hennes änglalika hår. Hennes hår fick mig att ändra spår och jag har nu lagt både hårfön och plattång på hyllan.

 

Pic: Sabine Glud 

CYBERSPACE WISHLIST 

Väska, Samsoe. Byxa, Topshop. Väst, Arket. Ring, Sophie by Sophie.
Blazer, & Other Stories. Stövlar, & Other Stories.

 

Mer på min önskelista den här hösten? Tackar som frågar. Som jag redan nämnt är snake print ett vinnande mönster men jag är för feg för att beställa byxor online då passform och storlek sällan blir en positiv överraskning. Jag får helt enkelt hoppas på att Topshop har ett par kvar i butik när jag åker till London nästa helg. Väskan från Samsoe har faktiskt redan landat hemma hos mig, och jag älskar den. Dessvärre passar den så där in i mitt vardagsliv då jag oftast släpar på både dator, träningskläder, matlåda osv. Någon som känner igen sig?

Jag jagar också en läderblazer, den här slutsålda från Stories är en bra kandidat men jag planerar att fortsätta jakten på stadsmissionen i helgen. Mer på önskelistan står en klocka från Cartier, men det får nog bli vid ett senare skede. Tips för den som vill köpa en klocka second hand, Vestiaire Collective har ett riktigt bra utbud!

LACOSTE SPRING 2020

 

Jag har följt modeveckorna med både ett halvt öga och halvt intresse den här säsongen. Några visningar blev jag så klart lite extra förtjust i, och Louise Trotters kollektion för Lacoste var en av dem. Lacoste är ett av få modemärken jag faktiskt har en relation till sen liten då den gröna krokodilen prydde både skor och tröja när jag gick i högstadiet – och nu är den äntligen tillbaka! Jag har alltid tyckt om det Louise Trotter gjort för Joseph senaste åren och ser jag fram emot att följa hennes resa hos det franska modehuset.

RELATED
Reactions