Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-10-15

5 skönhetsprodukter att testa om du inte är redo att överge ditt sommarglow

 

Sommaren är officiellt slut, men det behöver inte betyda att ditt sommarglow är det. Lyckligtvis så behöver faktiskt inte din sommarlyster varken sol, bad eller sand för att räddas (eller skapas). Det hela handlar om att hitta rätt produkter för att lyckas få det att se ut som en månads semester på Maldiverna i ditt ansikte. Så om du letar efter produkter som får din hud att se solkysst och fräsch ut så har du kommit helt rätt!

 

 

För att skapa ett solkysst intryck

För att få en ny snygg bränna (och bra ingredienser som ger din hy näring och skydd) så är detta serum från Drunk Elephant otroligt. Serumet ger dig en solkysst hud som inte blir orange, luktar gott och dessutom döljer trötthet och svullnader. Kan det bli bättre? Jag tror inte det!

 

För att behålla ditt glow

Vill du ha en primer som  är fullproppad med lyster? Då är det denna från Estée Lauder du ska lägga dina pengar på! Inte nog med att den ger dig ett fint lyster under din makeup, du kan även applicera ett lager ovanpå din sminkning för att få maximalt med glow.

 

 

För somriga kinder

Denna dubbelverkande rouge från By Terry är verkligen magisk. Med sin speciella formula så ger den inte bara din kind lagom med färg, utan den slätar också ut huden och förbättrar dess struktur. Att applicera lite rouge i din sminkning gör verkligen att du ser mer levande ut och behåller sommarkänslan längre.

 

 

För en len och glänsande kropp

För att inte få en matt och trist yta på din hud i det trista vinterklimatet är det viktigt att använda en skrubb. Denna ifrån Sol de Janeiro är fantastisk då den återfuktar och skrubbar på samma gång. Det gör att denna skrubben är jättebra att använda på vintern – så att du kan skrubba fram ditt glow utan att tömma huden på dess fukt.

 

För hår, ansikte och kropp

Badrumsklassikern Nuxe olja är lika bra som den är praktisk. Den fungerar nämligen både för torra hårtoppar, i ett torrt ansikte eller som bodylotion på hela kroppen. Spreja den lätta oljan och omslut dig av dess fantastiska doft och silkeslena formula – närmare en spaupplevelse i badrummet är svårt att komma!

 

 

 

RELATED
Reactions