Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-10-16

Jag är besatt av blazers – det här är mina favoriter på internet just nu!

 

Plagget jag använder flera dagar i veckan och min evige räddare i nöden vid klädkriser? Blazers så klart! Det är plagget som tar upp majoriteten av min garderob och det jag alltid känner mig mest bekväm i. Det är också plagget jag alltid letar efter second hand, för det är oftast där man gör de absolut bästa köpen, och på herravdelningen! Min favorit är en mer boxig modell och jag ser till att gå upp en storlek när jag handlar för att få dem så där perfekt oversize.

 

Här är de bästa köpen i butik just nu! 

 

       & Other Stories

 

       & Other Stories

 

          H&M

Pixie Market

         Gucci

Native Youth

 

Arket

 

H&M

 

Weekday

 

Arket

 

Munthe

 

Zara

 

Totême

 

Gina Tricot

 

RELATED
Reactions