Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-10-22

4 makeup tutorials alla borde se

 

Det känns som att skönhet, smink och hudvård är ämnen som det inte går att lära sig allt om. Vi blir ständigt överösta med nya tips och trix, och hudvårdsmärken fullkomligt öser ut nya råd och löften om effektiva produkter. Detta är givetvis hysterisk härligt och roligt, men tänk efter ett slag och fundera på hur du faktiskt har fått dina bästa sminktips.

 

Jag kan bara tala för mig själv, men de bästa sminktipsen har jag fått ifrån mina vänner när vi står i badrummet ihop, från min mamma då att vi delade spegel i många år och från makeup tutorials på Youtube. Tänk er själva att få dela badrum med Rosie Huntington eller att få se hur Bella Hadid sminkar sig från grunden, det är ju faktiskt så bra som det kan bli. Jag vill även dela med mig av mina bästa sminktips som jag samlat på mig under åren – vilka är busenkla. Mitt första tips är att lägga lite highliter på amorbågen för att ge intrycket av en större överläpp, och mitt andra är att applicera ögonbrynsfärg i brynets motsatta riktning för att få riktigt rufsiga bryn. Nu över till tips i videoformat!

 

 

I denna video gör makeup-artisten Lisa Eldridge sminket på Rosie Huntington – jag har väldigt svårt att komma på hur det skulle kunna bli bättre än så. Spärra upp ögonen extra mycket när highlightern läggs och missa inte Rosies egna knep där hon berättar om att hon brukar lägga lipliner på sin överläpp även då hon bara bär ett lypsyl. Detta trollar fram en fantastisk läpplinje (inte för att hon behöver det, men tipset kan vi vanliga tackar för!).

 

 

Enkelt, snyggt och perfekt! I Bella Hadids tutorial för Vogue får vi se hur hon från grunden bygger upp en enkel no-makeup, makeup look. I videon använder Bella bara några få välvalda produkter och lyckas med dessa skapa hennes inte ansträngda, men fantastiskt enkla look.

 

 

Youtubes gulligaste tjej Sammy Robinson delar med sig av sina bästa tips för att få en snygg glowy bas. Håller du ut till slutet så visar hon även hur hon gör sina läppar röda till perfektion. Är det någon mer än jag som känner ett köpbehov för allt hon rekommenderar?

 

 

Har du en dejt inplanerad? Då är det denna video du ska sno alla tips ifrån. Emily Ratajkowski visar oss alla sina smink-hemligheter och gör det dessutom i ett bra tempo. Kika för att få tips om hur du får dina ögon att se större ut och hur man applicerar nästan en hel sminkning med bara händerna!

 

 

RELATED
Reactions