Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

People

2019-10-25

Plaggen från kedjorna som dyker upp i mitt Instagramflöde just nu

 

Jag är nog inte ensam om att hämta inspiration och shoppingtips på Instagram och därför tänkte jag dela med mig av vad som passerat mitt flöde den här veckan. Jag sparar dagligen ner en stor mängd bilder på allt från mode, konst och inredning –  prylar jag vill köpa, stylingtips jag vill testa, platser jag vill åka till och färgkombinationer jag vill bära. Jag har samlat ihop plaggen från budgetkedjorna också så förhoppningsvis kan ni finna lite inspiration, nya garderobsräddare för hösten eller ett nytt favoritkonto att följa?

 

Lucy Williams

 

Denim, H&M

 

Blazer, WEEKDAY

 

Boots, MANGO

Dunväst, UNIQLO

 

Trench coat, ZALANDO

 

Jacka, ENVII

 

Kashmirtröja, UNIQLO

 

Byxa, MANGO

 

Gummistövlar, MANGO

 

Jacka, ENVII

 

Plisserad kjol, ARKET

 

Klackar, ZARA

 

 

RELATED
Reactions