Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Life

2019-10-27

5 saker jag sparat ner från veckan

 

 

 

 

Hollywood Party

 

Det närmar sig halloween och det här året står en något mer glamour dresscode på inbjudan än vanligt. Hollywood Glam á la 70s – och inspirationen? Georgia May Jagger. Klänningen är fixad, det var bara raka vägen förbi Petras garderob för att välja ut det glittrigaste jag kunde hitta (känner ingen som har så mycket paljetter och glitter som hon). Valet av skor och smycken återstår, men det är är troligtvis enda gången jag kommer försöka pull off en färgstark skugga och mitt självlockiga hår.

 

Maiz Mexican 

 

Jag har ätit middag på den relativt nyöppnade mexikanska restaurangen Maiz! Det här stället har nämnts titt som tätt av vänner och bekanta när vi pratat om nya restauranger och i fredags tog jag mina vänner i armkrok och provade. På menyn finns tacos, bland annat en vegetarisk med mexikansk böngryta, inlagd lök och avokadokräm och en med råbiff och antichucherasås. Det finns också flera olika baos, ceviches och tortillas med spännande innehåll. Jag ropade in en bao med fläsksida och krispiga tacos med friterad tonfisk (som jag verkligen kan rekommendera), sötpotatispommes med chili och koriander och så klart – frozen margaritas!

 

Maiz Mexican, Sankt Eriksgatan 92, Stockholm 

 

Guess x rosa bandet 

För fjärde året i rad har GUESS och Marcolin Group förnyat sitt åtagande att stödja bröstcancermedvetenhet genom att samarbeta med den ideella amerikanska stiftelsen Get In Touch Foundation. Stiftelsen Get In Touch har det viktiga uppdraget att utbilda kvinnor i alla åldrar att lära känna sin kropp och på så sätt snabbt upptäcka förändringar genom att undersöka sig själva.

 

Kapselkollektionen består av ett par glasögon och ett par solglasögon, som båda är utsmyckade med det ikoniska bandet i roséguld. Kapsellkollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker under flera månader framåt och för att uppmärksamma kampen mot bröstcancer och ytterligare visa sitt engagemang kommer Marcolin att göra en donation till The Get In Touch Foundation.

Giambattista Valli x H&M

 

Och på tal om glamour. H&Ms stora designsamarbete den här hösten är signerat Italienska designern Giambattista Valli och landar i butik torsdag den 7 november. Om det finns någon sanning i  ”motsatsen attraherar” är samarbetet mellan H&M och designern Giambattista Valli verkligen ett bevis på det. Att sammanföra en modejätte och en designer med en Haute Couture-känslighet och exklusiv smak har visat sig vara en match made in heaven.

 

 

 

Foto: H&M

 

 

Exuviance serum 

 

Exuviance har lanserat en ny produkt – Supercharge AOX Serum, ett superserum som effektivt stärker hudens försvar mot oxidativ stress, vilken är en av de främsta orsakerna till synliga ålderstecken på huden. Exuviance patenterade teknologier AHA och PHA tillsammans med en mix av verksamma växtextrakt ger en bevarande och stärkande effekt samt motverkar hudens åldrande. Serumet används dagligen för ett optimalt försvar mot nedbrytande miljöfaktorer och jag har redan inkluderat det i min dagsrutin och ser fram emot att fortsätta använda det.

RELATED
Reactions