Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-11-06

Ansiktsmaskerna som håller din hy silkeslen i vinter

 

Vintertiden är här och kylan är inte bara påfrestande för vårt psyke utan också för vår hy! Därför är det extra viktigt att se till att ge den en extra skjuts på vägen – vilket man enklast gör med en ansiktsmask. Jag har listat mina favoriter som alla fyller olika funktioner beroende på vad din hy behöver. Ni kan tacka mig senare (när ni slipper vintertorr hy)!

 

 

 

Cold Plunge Pore Mask by Ole Henriksen

 

Denna turkosa mask lämpar sig för dig som har en mixad eller oljig hy. Masken hjälper dig att balansera och fräscha upp hyn och kontrollerar även hudens oljeproduktion. Med hjälp utav båda AHA och BHA-syror tar denna mask din hy till nya nivåer och tillför allt du behöver för att hålla dig spänstig även i vinter. Finns att köpa här.

 

 

Huxley Healing Mask Keep Calm

 

Huxleys lugnande ansiktsmask ger näring och liv åt en stressad hy. Hyaluronsyra och fröolja återfuktar och förnyar huden på djupet. Den här masken är i gelékonsistens vilket gör den både lätt att applicera och att tvätta bort. För dem som har lätt att bli röda i hudtonen av vinterns påfrestningar så är denna mask ett måste! Finns att köpa här.

 

 

 

Peter Thomas Roth Rose Stemcell Bio Repair Gel Mask

 

Reparera huden på djupet med denna Bio Repair mask. I masken finns endast växtbaserade ämnen som stärker och förbättrar huden. Med hjälp utav nio rosingredienser blir denna mask lätt kylande mot huden och du känner genast ett fräscht och uppstramat resultat. Masken lämnar ansiktet med en märkbart förbättrad struktur och ger ett vackert lyster. Finns att köpa här.

 

 

 

PIXI Collagen Family

 

Den här masken från Pixi är fullproppad med kollagen och jobbar mot fina linjer och förbättrar hudens elasticitet. Denna mask passar utmärkt om du har vintertorr hy och behöver boosta med fukt. Pixis mask ger jättefin lyster och den går lika bra att använda över natten som på dagen. Om du vill använda den som en nattmask applicera ett tjockare lager och du kommer vakna upp med en fantastisk hy! Finns att köpa här.

 

 

RELATED
Reactions