Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Accessories

2019-11-20

Vestiaire Collective är min favoritplats för de bästa designerfynden – det här är vad jag köper

Jag får regelbundet frågor från nära och kära om mina dyra designerköp, hur jag lyckas fynda väskor, skor och jackor från stora modehus utan att faktiskt tömma hela mitt sparkonto – och hemligheten stavas Vestiaire Collective! Det här är platsen för dig som vill hitta dyra designerplagg för en billigare peng! Det är också min bästa app för slentrian-surf till och från jobbet på morgonen och den obligatoriska stunden på kvällen innan jag somnar, och visst har jag gjort ett par riktigt bra fynd där genom åren.

 

Den Parisbaserade lyxåterförsäljaren har äntligen öppnat sin första butik och finns numera att hitta på Selfridges i London! Det 40 kvadratmeter stora utrymmet på Selfridges ligger på varuhusets tredje våning och slog upp portarna den 30e oktober. Butiken har över 200 objekt till försäljning från modehus som Versace, Gucci, Maison Margiela och Prada m.m. men chansen att trilla över ett riktigt bra fynd online är ännu större! Här är 14 riktigt bra köp på Vestiaire Collective just nu! 

 

RELATED
Reactions