Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2020-01-10

En vinterjacka för varje personlighet, från 499 kr till 7500 kr

 

 

Vintern är officiellt igång och under de närmsta månaderna kommer förmodligen temperaturen hinna sjunka så det är bäst att vara beredd med stil! Den här tiden på året är det också ytterplaggen som är helt i fokus, så se till att välja ytterplagg du verkligen trivs i. Personligen väljer jag hellre färgglada och mönstrade jackor för att liva upp lite, medan min stil i övrigt är ganska nedtonad. Då tröttnar jag inte heller lika snabbt på mina ytterplagg. Men jag har listat 18 stycken riktigt snygga jackor för alla –  som du håller både stilen och värmen i den här vintern!

 

Jessie Bush, Emili Sindlev, Ellen Claesson 

 

Visst är väl en lång kappa en favorit under vintern? Det bästa go to-plagget att vira in sig i när det är snöstorm och inspirationen är nere på botten. Oavsett om du väljer en ullkappa i jordnära toner, en teddykappa eller en oversize rock i en stark färg så lovar jag att det här plagget kommer hänga med dig, säsong efter säsong.

 

 

Weekday, 900 kr

 

Gina Tricot, 899 kr

 

 

Zara, 849 kr

 

 

H&M, 799 kr

 

 

Acne Studios, 4 980 kr

 

STAND, 2 450 kr

Hanna MW, Camille Charriere, Lucy Williams 

 

Är du ute efter den mest praktiska jackan hittar du antagligen inget bättre än dunjackan. Inspireras av modeprofilerna ovan och satsa på en riktigt snygg och skön modell som du klarar av att spendera mycket tid utomhus i. Dunjackans populäritet gick från noll till hundra redan under förra året och i vinter är den ett självklart val i vår vintergarderob. Välj bland korta, långa, färgglada, mönstrade – det finns någon för alla! Här är mina favoriter på internet just nu:

 

 

Arket, 1 225 kr

 

H&M, 699 kr

 

Bikbok, 499 kr

Zara, 549 kr

 

Zara, 699 kr

 

 

Weekday, 1 000 kr

Charlotte Simone, Alice Perrella, Josephine Bredsted

 

En av mina favoritjackor den här säsongen? En kappa med iögonfallande detaljer, starka färger och fluffiga kragar. Oavsett om det är street style-favoriterna Saks Potts, svenska STANDs färgbomber eller någon annan av alla fina varianter som finns nu, så är detta en kappa för alla som vill ha lite extra uppmärksamhet!

 

Neo Noir, 1 899 kr 

 

Beaumont, 3 100 kr

 

Fortini, 3 880 kr

 

 

STAND, 2 449 kr

 

 

Saks Potts, 7 500

 

 

H&M, 699 kr

 

 

RELATED
Reactions