Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Shoes

2020-01-24

Skorna som är på allas fötter den här vintern

Om det finns en sko som med all säkerhet synts överallt senaste säsongerna så är det stöveln. Den gjorde entré under förra året och är den absolut populäraste skotrenden just nu! Det bästa är att stövlar går att styla till allt i garderoben och lyfter varje outfit oavsett om det är med jeans, kjol eller klänning. I vår planerar jag att matcha mina stövlar med minikjolen och en stor rock, en trendig men avslappnad look. Och vill du hellre matcha dina stövlar med midi-klänningen är det snyggt att leka med kontraster – både vad gäller färg, form och mönster.

 

Jag har sökt igenom internet för de bästa stövlarna i alla prisklasser. Personligen tycker jag om dem i snake print för de tillför en lite tuffare känsla men oavsett vilken färg eller mönster du föredrar så lovar jag att de här skorna kommer funka till hela din garderob!

RELATED
Reactions