Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2020-01-17

Outfits jag sparat på Instagram och planerar att kopiera under 2020

 

 

Under vintern brukar jag börja längta efter nya stylingtips och kläder. Trots mitt löfte att spendera mindre tid på Instagram har jag oundvikligen börjat 2020 med en hel del scrollande och sparande av bilder. Här kommer några outfits som fångat mitt intresse och sparats i mitt album, som jag planerar att kopiera under 2020.

 

Att klä sig ton i ton är alltid ett säkert kort för mig när jag känner mig oinspirerad, oftast i toner av vitt eller beige. Eller denim, klackar och en partytopp är en evig vinnare när jag vill klä upp mig men ändå inte känna mig uppklädd. En läderbyxa – och pikétröja som jag stulit ur min pojkväns garderob har jag redan lyckats kopiera två veckor in i januari. Alla outfits har en sak gemensamt: enkelhet. Fortsätt scrolla för att se de fem outfits jag längtar efter att bära nu!

 

 

View this post on Instagram

ciaooo :)))

A post shared by frejawewer (@frejawewer) on

Byxor / Piké / Solglasögon

 

View this post on Instagram

A different breakfast with @uterqueofficial 👘

A post shared by Mafalda Patrício (@mafaldapatricio) on

Jacka / Byxor / Polo / Skor

 

View this post on Instagram

Saturdays in Brooklyn 🖤

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

           Kappa / Byxa / Skor / Halsduk

 

        Jeans / Topp / Klackar

 

RELATED
Reactions