Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2020-03-26

Det är snart vår och allt du behöver är en snygg jacka

Letar du efter den ultimata vår- och sommarjackan? Då har du kommit rätt! Stormönstrat, färgstarkt läder och den populära quiltade modellen är några av de trender som fortsätter att lysa starkast. Vi har tagit en runda genom webbshopparna och plockat fram de allra bästa jackorna enligt oss. Fortsätt scrolla för att hitta jackan som håller dig både varm och snygg i vår!

 

Foto: Monikh Dale, Jeanette Madsen, Emili Sindlev 

Reactions

 • so great.

  Reply
 • wew sd

  Reply
 • Idag kommer vi att prata om Gördel Efter Förlossning.

  Faktum är att det inte är vetenskapligt att “packa magen med en Gördel Efter Förlossning efter leverans för att förhindra sagning av de inre organen”. Förebyggandet av visceral saga bör ägnas åt av alla parturienter efter leverans, men användningen av bälte inte bara hindrar inte effekten utan också kan förtrycka de inre organen, vilket resulterar i komplikationer.

  När kraften runt buken kommer det att finnas ett visst tryck på de inre organen, så det påverkar kraftigt den mammas andning, så att det inte kan uppnås med andningsrytmen att slappna av, men kommer att medföra tryck på de inre organen.

  Under normala omständigheter bör månen inte strama midjan.

  I allmänhet, efter att ha fött, kommer livmodern gradvis att återställa, och den lösa bukväggen som bildas efter att ha fött, kommer de flesta av kvinnorna också att gå den naturliga återhämtningen 6-28 veckor efter födseln.

  Efter att ha fött, är den mest nya moderbuken fett och flabby, en ny mamma för att återställa en kroppsform, antagit den metod som stramar midjan, sladd midjan, stramar ländryggasen mycket tätt, den här typen av metod är oscientific, det kan inte uppnå Målet med fitness påverkar fortfarande frisk kropp.

  Reply
 • aa

  Reply