Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2018-11-20

10 minuters hudvårdsrutin med Mathilda Weihager

Mathilda Weihager

 

Morgon: Innan jag börjar min morgonrutin så dricker jag alltid 10 ml av ett detox-te som är välgörande och rensar ur kroppen på gifter. När jag gjort det tvättar jag ansiktet med Renlives ansiktstvätt. Jag använder sedan Bioeffects serum och låter det verka i tio minuter, under tiden brukar jag dricka en kopp kaffe. Sist smörjer jag in ansiktet med en dagkräm, även den från Renlive. Det senaste halvåret har jag provat mig igenom ett gäng olika hudvårdsserier, jag har ganska känslig hud så jag kan inte använda för starka produkter, men efter att jag började använda Renlive har jag märkt stor skillnad. Och har jag sovit dåligt eller fått i mig ett glas vin för mycket kvällen innan börjar jag alltid min morgonrutin med Sensais Intensive pads.

 

Under dagen: I väskan ser jag alltid till att ha med min favoritmist från Bioeffect. Den återfuktar bra och ser till att jag känner mig fräsch under dagen.

 

Kvällen: Jag tvättar mig med samma tvätt som på morgonen, och för att få bort alla sminkrester kör jag en vända med tvättsvampen – den tar verkligen bort rubbet!! Sedan använder jag återigen mitt ansiktsvatten och sköljer ansiktet, serum från Renlive och till sist tar jag på min fuktkräm.

 

Övriga rutiner? En gång i veckan peelar jag ansiktet och lägger en fuktmask för en ordentlig återfuktning. Allt från danska skönhetsmärket Beauté Pacifique.

Mathilda Weihager är frilansande PR-konsult och bloggare.
Följ med henne på Instagram här

RELATED
Reactions