Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2018-11-30

Ge din garderob ett lyft med vinterns 7 poweraccessoarer

 

 

 

HÅRSMYCKET
Kanalisera ditt tio-åriga jag och investera i skimrande håraccessoarer. En festlig detalj att addera till en enkel vardagslook, men även en grym vapendragare vid dåliga hårdagar.

Hostens-snyggaste-acessoarer

SOLSKYDDET
Solglasögonen är en tacksam accessoar då den är lika snygg på stranden till en bikini som den är till vinterkappan i mitten på december. Välj ett par klassiska svarta bågar i lite boxigare modell för en mer subtil look. Eller slå till på de tintade trendbågarna som till och med går att bäras inomhus för den som känner sig modig.

 

 

BELT BAG
80-talstrenden vi alla svor på att aldrig någonsin dra på oss, men som det så många gånger bevisats ska man aldrig säga aldrig när det kommer till mode. Bär magväskan istället för skärpet för att tuffa till en annars enkel look.

 

Hostens-snyggaste-acessoarer

 

 

STORA KEDJAN
Det tjocka, guldiga kedjehalsbandet ger en omedelbar edge till även den mest alldagliga looken. Para gärna ihop med mer klassiska och sofistikerade plagg för att skapa kontraster.

 

 

Hostens-snyggaste-acessoarer

 

 

KNÄHÖGA STÖVLAR
Snyggaste sättet att hålla värmen på när du bär klänning eller kjol är med de knähöga stövlarna. Välj ett par i färg för att se till att du alltid har något som sticker ut i klädkonstellationen.

 

BASKERN
Baskern är både trendig och praktisk att välkomna in i garderoben i vinter. Den har hängt med i några säsonger nu och ger den perfekta dosen av parisienne chic som alla vill ha i sitt liv.

 

 

 


HALSDUKEN

Oundvikligt i vårt kalla klimat! Välj en tvåfärgad variant med synligt print för att plocka extra stilpoäng i vinterrusket, och ju större desto bättre!

RELATED
Reactions