Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2018-12-02

10 minuters hudvårdsrutin med Daniela Upmark

 

Morgon: Jag börjar varje morgon med en varm dusch (så varm att brandlarmet brukar gå igång när jag öppnar badrumsdörren på grund av all ånga) Jag brukar också försöka skrubba mig några dagar i veckan med en torrborste, speciellt nu när jag är gravid och vill få igång cirkulationen och motverka celluliter.

Till ansiktet börjar jag med ett magiskt serum från Sensai som heter Cellular Perfomance Extra Intensive som är grymt nu när man är lite extra torr. Efter det fortsätter jag med en kräm i samma serie – Essence Sensai’s Cellular Perfomance Emulsion 11 Moist och avslutar med att massera in lite Extra Intensive ögonkräm runt ögonen. Jag har blivit helt besatt av Sensai som skönhetsmärke, aldrig haft så fin och harmonisk hy sen jag började med deras produkter.

 

Under dagen: Jag försöker att dricka så mycket vatten som möjligt. Ser verkligen så stor skillnad på min hy om jag druckit för lite vatten.

 

Kvällen: Min kvällsrutin ser oftast likadan ut och börjar alltid med att jag tvättar huden med Sensai Silky Purifying Cleansing Oil och även med deras Silky Purifying Cleansing Cream (gör alltid i två steg). Jag använder också rena bomullshanddukar när jag tvättar min hy för att undvika bakterier och smuts. Efter det smörjer jag in mig med samma serum och sedan en fuktkräm ur samma serie som heter Cellular Perfomance Lotion. Jag avslutar alltid med deras Cellular Perfomance Emulsion för extra återfuktning och samma ögonkräm som på morgonen.

 

Övriga rutiner: Några dagar i veckan när jag känner mig extra trött efter en lång arbetsdag så brukar jag boosta huden genom att lägga en hårinpackning från Olaplex, en ansiktsmask från Oskia och samtidigt kör jag Sensai’s Cellular Perfomance Extra Intensive Eye Pads. Medans detta sitter i så lägger jag mig och lyssnar på någon härlig meditativ låt i sängen. Det är perfekt boostande samtidigt som det är bästa avslappning för att komma ner i varv.

Daniela Upmark är entreprenör och grundare av smyckesvarumärket Blue Billie
och Bxxlight. 
Följ med henne på Instagram här

RELATED
Reactions