Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-01-19

Nytt år, nytt hår? Vi har listat vårens hetaste frisyrer!

 

Nytt år, nytt hår? Årskiftet är nog den tid då de flesta bestämmer sig för förändring i sitt liv, allt från livsomvälvande saker till mer ytliga attribut. Den detalj som gör väldigt stor skillnad i utseendet är håret, och kanske är det just den nystarten du behöver för att få till mer edge i vardagen. En ny hårlook är som en snygg accessoar du har med dig dagligen i dina looks, därför kan det vara kul att prova något nytt om du har tröttnat på din nuvarande look. Här kommer lite frisyridéer!


PAGE
Pagen är en frisyr som passar alla ansiktsformer och inger omedelbart en sofistikerad känsla. Du plockar extra stilpoäng när du kombinerar pagen med en snelugg. 


RAKAT PÅ SIDORNA
För dig med lockig hår är det fint att raka av håret på sidorna och behålla längd i mitten. 


LUGG
Luggen är nog den frisyr som får utstå mest hatkärlek på grund av att den är så svårhanterlig. Men det brukar vara värt det, då det ju faktiskt inte finns något snyggare än en lugg som sitter där den ska.


SLICKBACK
Denna look är enkel att få till på både långt och kort hår och kräver betydligt mindre drastiska beslut. Blöt bara ner hela håret, ha i vax och kamma bak allt och du är redo rör stan. 


HELSNAGGAT
Denna snygga frisyr blir mer populär för varje dag som går och det med all rätt! Frisyren är även fin att blondera för att få till en ytterligare edge. 


AXELLÅNGT
En klassiker som enkelt hottas upp med saltvattenspray som ger håret mer struktur. Detta är den perfekt frisyren för dig som ska klippa dig kort för första gången då den kräver relativt lite styling.

RELATED
Reactions