Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-01-22

Så klär du dig snyggt i vinterkylan

Jag vet inte hur många tonårsvintrar jag frusit ihjäl då jag vägrat klä på mig ordentligt för att stilen kommit i första hand. Det är en stor gåta hur man klarade sig, för i dagsläget kan jag inte tänka mig någonting värre än att frysa under vintern. Som tur har praktiskt mode fått ett rejält uppsving under senare år, med allt från fluffiga dunjackor till rejäla vinterkängor i fokus. Gör som streetstyle-stjärnorna och välkomna vintern med värme!

 

 

Lager på lager är ett effektivt sätt att maximera värme men samtidigt hålla sig chic. En enkel kombo är att kombinera polotröjan, kavajen och till sist kappan för att hålla ute kylan.

 

 

Så länge temperaturen inte ligger under fem minusgrader är sneakers den perfekta skon att matcha shearlingkappan med. Se bara till att hitta ett par med en grövre sula så du slipper halka omkring på gatorna.

 

 

Scarfen är viktigt framför allt för att hålla värmen, men även för att den har makten att förändra en hel outfit. Välj en i färg för att garantera en roligt detalj i vardagen.

 

 

Pufferjackan är nog den mest tacksamma trenden som kommit under de senaste åren då den tillåter en att hålla sig ordentligt varm samtidigt som du plockar stilpoäng. Satsa gärna på en i färg eller i mönster!

 

 

Det största modedilemmat, “varm eller chic,” är nu löst då vinterkängorna är hetare än någonsin och du äntligen slipper frusna tår.

1. Handskar 2. Väska 3. Byxor 4. Jacka 5. Skor 6. Stickad tröja 7. Scarf

RELATED
Reactions