Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Interior

2019-01-25

Redaktionens val: Inredningen vi drömmer om

Soffa, MeliMeli. Lampa, Seletti. Ljusstakar, H&M Home. Stol, Ellos. 
Tavla, Beau Marché. Piedestal, Tambur. Vas, Muubs.

 

Paulina

Jag har precis satt igång en make over hemma så gissa om min mapp med sparad inredning är fylld till bredden. Behöver fler vaser, ljushållare och fina detaljer att pryda hemmet med. Jag planerar att göra ett par framtida köp till hemmet och just nu jagar jag det perfekta soffbordet. Högst upp på önskelistan står marmorklumpen på bilden som jag hittat hos Mouche i Göteborg. Jag kan bara inte sluta dividera med mig själv (och min kille) om det är läge att matcha marmor med marmor bara, vi har nämligen ett matbord i samma sten ståendes en bit bort.

 

Redaktionens inredningsfavoriter

 Glas, Muubs. Lampa, Areti. Grön vas, Iittala. Svart vas, Artilleriet. Sidobord, Frama. Fåtölj, Dusty Deco. Köksbord, Gubi. Brun läderstol, OX Denmarq. Ljusstake, Iittala.

 

Uchenna

När det kommer till inredning gillar jag att blanda lite tyngre mörka färger med ljusare pasteller för skapa kontraster. Allra helst handlar jag möbler second hand för att hitta unika grejer, men om jag får drömma hade min inköpslista sett ut såhär.

RELATED
Reactions