Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-08-02

Redaktionens val: “Det här har vi sparat på Instagram i sommar”

 

Paulina

 

Om ni läste artikeln från igår (här) så vet ni att jag just nu spenderar mina sista semesterveckor i Kroatien. Det jag sparat på Instagram senaste veckan är alltså både somrigt och färgglatt – precis som jag vill att min semester ska vara. Jag vill hänga vid havet, äta färsk frukt, gå runt i bikini hela dagarna och klä upp mig i färg och mönster.

 

 

Petra

 

Den här semestern har jag spatserat runt som en pastellkaramell. I mintgrönt, rosa, gult, korall och lila – och så klart massa mönster. Känner verkligen att jag helt lämnat mitt förgående mer neutrala jag och istället förvandlats till ett livslevande Riotåg. Tror på riktigt att jag blir 2% gladare av att gå runt i så mycket färg hela dagarna. Precis som mitt sparade album på Instagram har min semestergarderob bestått av färgglada klänningar, mönstrade kjolar, strappy sandals och lekfulla håraccessoarer!

 

 

Uchenna

senast-sparat-på-instagram

Denna sommar har jag inspirerats av det mesta i min omgivning – inredning, kläder, accessoarer, mäktiga kvinnor som förändrar världen eller varför inte en färgglad badstol på stranden. Det jag är mest nöjd över är att jag äntligen insett vad för inredningsstil jag villl ha hemma och där har jag landat i att en neutral grund med element av färg och mönster kommer att passa mitt hem allra bäst.

 

 

Linda

 

Denna sommar har jag spenderat mycket tid i stan – vilket har gjort att jag scrollat mycket på Instagram. Mitt sparade album är fyllt till bredden vid det här laget, och där finns allt från härliga strandbilder till bilder på chica storstads-outfits. Ett genomgående mönster i mitt album är dock färgen blå! Blått har varit min absolut största besatthet den här sommaren. Det spelar ingen roll om det är en klänning, sandal eller ett parasoll – så länge det är färglagt med blått vill jag både spara bilden och köpa varan!

 

RELATED
Reactions