Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-01-25

Sno stilen av våra favorittvillingar

 

Olsen tvillingarna – de flestas barndomsidoler och favoritskådespelare som i alla år har influerat med sin oklanderliga stil. Anledningen till att tvillingarna alltid är lika aktuella är att de lyckas fånga stundens trender och omvandla dem till något unikt. Just nu är tjejerna queens of simplicity – då det klär sig i enkla och jordnära toner men ofta i storleken större och i kombination med spännande accentfärger. Sminket och håret håller de så enkelt som möjligt för att låta de böljande plaggen skina lite extra. Men deras största stilhemlighet som tyvärr inte går att sno är att de kompletterar varandra utmärkt, vad som däremot går att kopiera rakt av är deras härliga plagg vilket vi har gjort nedan. Till allas lycka har systrarna även ett eget klädmärke –The Row, vars plagg bör skrivas upp på varje modetjejs önskelista.

Halsband / Svart byxaKavaj / Vit byxaStickad tröjaKlackar 

 

Kavaj / Byxor / Jeans / KavajKlackar

Skor / Kappa / Bälte / Kjol / Blus / Klackar / Halsband

RELATED
Reactions