Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-01-27

10 minuters hudvårdsrutin med Gustav Broström

 

Morgon:
På grund av stress och vinter vaknar jag alldeles svullen på morgonen. Jag rollar med min Diamond roller från Amelie Soie eller min Jade roller jag köpt på Ebay. Efter en snabb och uppfriskande dusch använder jag serum från Verso och Aesop. Efter en grundlig massage där jag masserar utåt, bort från ansiktet applicerar jag en lätt dagkräm med snigelsekret från Mizon och borstar bryna med Boy Brow från Glossier.

 

Jag lyssnar på Ekot eller Celine Dion och försöker höja energin som nu på senvintern är låg. Böjer ögonfransarna(!) om det är en lyxig dag och smetar på concealer från Elizabeth Arden.

 

Under dagen:
OK, nu kommer jag låta som en riktig hudvårdsbög. Under hela dagen på jobbet mistar jag med mist från Emma S eller den drömska lavendelmisten från Mirandra Kerr’s Kora Organics. Kladdar på weed-baserat läppcerat från Herb Essentials och handkräm från Byredo.

 

Kvällen:
Lägger jag en mask från Skintology eller Benton. Det senare är mitt favoritmärke från Korea, mycket prisvärt. När jag sen ska gå och lägga mig rengör jag med tvätt från Exuviance och sen samma serum från Verso och nattmask från Erborian.

 

Övriga rutiner:
Åh nej nu låter jag pretentiös igen. Jag har bytt ut varannan kaffe mot te, dricker massor av vatten och försöker sova jämna 7-8 timmar. Ungefär var fjärde månad fyller jag på botox i pannan hos Katarina Lidvall eller Anna Wellander. Dessutom har jag nyligen upptäckt infraröd bastu hos HEAT by Sophie Lie. Fråga mig inte hur det funkar men nog fan får man glow och känner sig rengjord utifrån och in!

 

Gustav Broström jobbar som frilansande journalist, skribent och Influencer.
Följ med honom på Instagram här!

RELATED
Reactions