Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-02-07

Redaktionens val: Lila toner och mönsterblandningar

Randig tröja, Rodebjer. Rutig klänning, COS. Rutig jacka, Rodebjer.
Grön blus, Topshop.  Bikini, Solid & Striped. Blommigt set, Marimekko.

 

Uchenna

Frågar man mig vad min favoritfärg i klädväg är har jag alldeles för stor beslutsångest och kommer därför att behöva svara mönster i alla regnbågens färger. Hemligheten till att klä sig i mönster är att fånga upp en liknande färg i alla plagg så att det skapas en röd tråd trots olikheterna i plaggen.

Klänningar, Cecilie Bahnsen aw19. Klänning, Baum und Pferdgarten. Hoodie, Carhartt.
Bikini, Topshop. Bokstav, Blue Billie. Sneakers, Puma. Bucket hatt, Mango. Pyjamas, The Sleeper.

 

Paulina 

Den här våren vill jag bära lila från topp till tå, också helst de allra ljusaste tonerna. Från modeveckan i Köpenhamn tog jag också med mig en ny favoritkombination bestående av ljusgult och lila – en duo jag absolut kommer testa i vår. Jag drömmer också om Cecilie Bahnsens alltid lika magiska klänningar till våren. Stora puffärmar, mycket volym och vita kulörer mot solbränd hud är det enda som spökar i hjärnkontoret just nu, och så klart en sidenpyjamas med fjädrar som passar lika bra i soffan som på festen.

RELATED
Reactions