Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-02-20

10 minuters hudvårdsrutin med “Leyglow”

Morgon:
Min morgonrutin är kort men fylld med massa olika återfuktande produkter som jag varvar under veckan. Just nu tvättar jag ansiktet med Youth To The People Superfood Antioxidant Cleanser och följer sedan upp med Verso Hydration Serum och Hyaluronic Acid Moisture Cream från Youth To The People. Duttar sedan på Versos Eye Serum och rundar av allting med ett högt UV-skydd. Det är ett måste!

 

Under dagen:
Smörjer alltid in mina läppar med Nuxe Reve de Miel Lip Balm och händerna med The Body Shop Hemp Hand Cream mellan mina lektioner. Men jag har också börjat förstå att jag behöver ta med en face mist till jobbet.

 

Kvällen:
På kvällen börjar det roliga! Jag börjar alltid med att tvätta bort allt i två steg med en balm följt av en gel när jag kommer hem och applicerar sedan en fuktmask innan jag börjar laga middag eller koppla av. Sedan låter jag masken få götta sig tills det är dags att fortsätta med hela rutinen strax innan läggdags. Jag exfolierar alltid med Dermalogicas super milda Daily Microfoliant och applicerar alltid något med lite mer krut som t.ex. en AHA syra eller retinol. Ska jag vara ärlig så kombinerar jag oftast dessa med varandra. Till sist på med massa fukt och hopp i sängen.

 

Övriga rutiner:
Portömning hos Lie på Pipershudvård så ofta som hon orkar ta emot mig och nattmask istället för nattkräm året runt, because why not!

 

Leyla är skönhetsbloggare på ELLE. Följ med henne på Instagram här!

RELATED
Reactions