Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-02-21

6 skönhetsnyheter för denna vår

 

 

Hela Charles Worthingtons Grow Strong serie är framtagen för dig som vill få långt hår snabbare genom att stärka hårstråna så att de inte faller av. Den produkt som stack ut lite extra var deras Scalp Tonic. Denna lilla burk är fylld med ämnen som både skyddar hårstråna och aktiverar hårsäckarna så de går från vilofas till växtfas.

Glöm kokosoljan och välkomna in shea butter i ditt liv. Denna organiska produkt som säljs på The Body shop återfuktar både hår och hud och innehåller antioxidanter som vitamin A, vitamin E, flavonoider och fenoler vilket gör produkten anti-aging samtidigt som den återfuktar ordentligt.

 

Klassikern Armani Sí kommer nu i en ny vårig doft med toner av persika.

 

CeraVe är amerikanernas favorit fuktighetskräm som äntligen landat i Sverige. De har specialiserat sig på fukt och med hjälp av en patenterad MVE- teknologi (MultiVesicular Emulsion Technology) tillför CeraVe fukt kontinuerligt i upp till 24 timmar efter applicering. Det en torr hud saknar är ceramider, därför har CeraVe tre sorter av ceramider i sina produkter för att stärka hudens skyddande barriär.

 

Nya St Tropez Self Tan Purity är både återfuktande och transparent och den typsika brun-utan-sol lukten är som bortblåst. Och bäst av allt, denna produkt behöver inte sköljas av och lämnar ett naturligt gyllene glow helt utan ränder.

 

 

Tony Molys produkter innehåller snigelextrakt som är bevisligen anti-ageing, återfuktande, förnyande, reparerande och lystergivande. Den har även visat sig vara ett bra extrakt att få bort acneärr med!

 

RELATED
Reactions