Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-02-24

Redaktionens val: Våra träningsfavoriter

 

Cykelbyxa, Adidas. Rosa set, Filippa K. Sport bh, H&M. Grå jacka, Adidas. Jacka, Björn Borg. Bodysuit, Nike. T-shirt, Filippa K. Topp, Nike. Långärmad röja,
Adidas. Tights, Filippa K. Skor, Nike.

 

När det kommer till träningskläder gör jag en 360 från min vanliga stil och klär mig i så neutrala toner som möjligt. Jag har länge enbart klätt mig i svart på gymmet, men börjar sakta men säkert välkomna jordiga toner in i min träningslook. Jag måste dock erkänna att jag tycker det är rätt skönt att ha gymmet som det ställe där jag bara kan slänga på mig första bästa plagg utan att bry mig.

 

Sporttopp, Filippa K. Hörlurar, Beoplay Lila set, J.Lindeberg. Sweater, Fendi.
Yogabyxa, H&M. Sko, Adidas. Träningsväska, H&M. Yogamatta, Filippa K.

 

Jag har äntligen börjat hitta tillbaka till mina träningsrutiner efter två år i en kärleksbubbla där det enda jag velat göra är att ligga i soffan och mysa. Mitt trick numera är lunchträning, då får jag både en paus att samla ny energi och bli mer effektiv samt att jag kommer hem i tid på kvällen – win win! Min stil på gymmet är inte särskilt varierande och ganska ofta faller jag fortfarande för att köpa nya träningskläder i hopp om en nytändning. Jag yogar hemma ibland och då gärna i så lite kläder som möjligt, favoriten är yogabyxor och sporttopp. Jag planerar också att åka en del skidor i vår och håller tummarna för att tröjan från Fendi kommer på rea, visst hade den varit perfekt på after skin?

RELATED
Reactions