Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-03-05

10 minuters hudvårdsrutin med Louise Lundberg

 

Morgon:
På morgonen tvättar jag bara ansiktet med vatten och kör sedan en bomullstuss micellar water från Nivea för att bli av med allt jag samlat på mig från kudden. Dagkräm brukar jag köra lite olika, just nu är det en från Biologique Recherche jag fick av Michaela. Är noga med att alltid använda SPF, även under vintern. Idag kör jag Bare Minerals Complexion Rescue som har varit en favorit i flera år. Perfekt bas.

 

Under dagen:
När det gäller skönhetsrutin under dagen så är det bara återfuktning som gäller: ansikte, läppar och händer. För ansiktet har jag har alltid en Mario Badescu facial spray på kontoret som jag använder när jag behöver en quick fix. För händerna har jag en handkräm från & Other Stories, den luktar vår. Jag försöker att inte smörja in mina läppar så mycket på dagarna, för jag har satt dem i något slags lypsylberoende men när det krisar har jag alltid Försvarets Hudsalva till hands.

 

Kvällen:
Kvällsrutinen är ju egentligen den enda rutinen som är rolig, jag står gärna i 20 minuter om min sambo tillåter. Jag rengör först ögonen med Nivea Makeup Remover, sen resten av ansiktet med Foreo Luna 2 och Kiehl’s Calendula Face Wash – den absolut bästa rengöringen jag testat! Kommer aldrig byta ut den. Sen följer jag med Micellar Water och tonern P50 Lotion från Biologique Recherche. Den är stark, jag fick spä ut den med vatten första dagarna. Har jag finnar eller plitor tar jag Salcylic Acid från The Ordinary och sen jobbar jag in Night Repair Serum från Estée Lauder med en jade roller. Jag avslutar antingen med ansiktsolja från ACO eller en Sleeping Mask från Belif.

 

Övriga rutiner:
Jag kör ganska ofta olika typer av ansiktsmasker, antingen i flytande form eller sheet masks. Den bästa sheet mask jag provat är Dr. Ology från Tonymoly! Om jag känner att jag har mycket finnar och liknande på G kör jag antingen Clarimatte från REN eller Dirty Detox från Bare Minerals. Sen brukar jag lägga på Rosehip Oil med en Gua Sha några gånger i veckan.

 

Louise Lundberg jobbar som Creative Director på FORNI.se.
Följ med henne på Instagram här!

RELATED
Reactions