Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Life

2019-03-14

Redaktionens val: Det här drömmer vi om just nu

 

Klänning, Ganni. Jacka, Marville Road. Örhängen, Safira.
Lampa, Fritz Hansen. Sko, By Far.Väska, Loeffler Randall.

 

Efter en tids uppehåll törstar jag återigen efter inredning och känner mig riktigt inspirerad att ta tag i alla saker jag skjutit på till hemmet. Nya lampor och belysning är på gång och jag har länge sneglat på den här lampan signerad Fritz Hansen. Min favoritinspiration just nu är via sajten The Socialite Family, här får man kika in hemma hos massa spännande människor och se hur de inrett sina hem! Och förutom inredning drömmer jag om bara ben, klänningar som smider åt midjan och lekfulla accessoarer.

 

Byxor, Mango. Jacka, The Row. Klackar, Mango. Trenchcoat, Totême.
Kavaj, Nelly.  Väska, Acne Studios. Klänning, Magda Butrym.

 

Denna säsong har jag gått helt ifrån min annars rätt färgglada garderob till en mer i jordnära toner. Allra finast är de välarbetade plaggen med roliga detaljer i fransar, knappar och päls.

 

 

Body, Delfi Collective. Lampa, Louis Poulsen. Tvål, Byredo. Tavla, Wall of Art/Astrid Wilson. Klänning, Prada. Sko, ATP Atelier. Läppbalsam, By Terry. Kappa, Andreeva/Seezona. Mascara, Glossier.

 

Tvärtemot Uchenna är allt jag kan tänka på just nu färg och mönster! Jag har inte börjat anamma det i vardagsstilen fullt ut än men det kommer i takt med plusgraderna. I hjärnkontoret brottas inredningsköp med nya garderobsfynd och gemensamt är de starka färgerna! Jag har fått dille på fjädrar också – vill ha det på allt från byxor, toppar och ytterplagg. Tyvärr äger jag inte ett enda sådant plagg än men bodyn från Delfi Collective ligger farligt till!

RELATED
Reactions