Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Life

2019-04-03

Redaktionens val: Jordnära toner

Klänning, Totême. Kruka, Muubs. Hatt, Prada. Denim, Carin Wester.
Baddräkt, Scampi. Väska, H&M. Stol, Maxalto. Sko, Zimmermann.

 

Varannan vecka försöker vi få ner ett hopplock av vad som spökar i våra hjärnkontor utifrån ett tema – och den här gången har turen kommit till jordnära toner. Jag dras mer och mer till bruna nyanser och skulle jag bygga om hela basen i min garderob skulle jag helt förlitat mig på beiga och bruna toner. Klackarna från Zimmermann och en bucket hat från Prada står högst upp på önskelistan just nu!

editors-petraBlus, & Other Stories. Örhängen, Glitter. Klännig, Ganni. Bälte, & Other Stories.
Spegel, Gubi.  Kjol, H&M. Kavaj, & Other Stories.

 

Min vardagsuniform sen flera år tillbaka har gått i beige i alla dess nyanser. På senare tid har jag börjat flörta med bruna toner i kombination till min annars ökenfärgade vardagslook, det ger den perfekt kontrasten utan att ta över uppmärksamheten helt.

editors-uchennaKlänning, H&M. Lampa, Fritz Hansen. Klänning, Mango. Jacka, Topshop.
Trenchcoat, & Other Stories. Klännning, & Other Stories. Fåtölj, Fogia. Cykelbyxa, Arket.

 

De jordnära tonerna är något jag tilltalas av extremt mycket denna säsong. Bruna och beigea toner i storleken större kommer matchas med nätta sandaler och rasslande halsband mot solbränd hy så fort vädret tillåter.

RELATED
Reactions