Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-04-25

Nagellacken som passar både vårsolen och glittrande utekvällar

Foto: H&M

 

Varmare väder och mindre kläder fick oss att tänka smått, faktiskt så litet som 15 ml i glasförpackning. Jag pratar såklart om den lilla produkten som gör stor skillnad – nagellacket. I vår tänker vi färg, och pasteller i alla kulörer får flytta in på badrumshyllan. Min personliga favorit är Diors Tutti Frutti, den perfekta gula nyansen som lyser upp utan att bli för stark. En annan färg som ligger varmt om hjärtat är Essies Mademoiselle, en otroligt härlig lila färg som är diskret men ändå annorlunda.

 

Nagellacket är den perfekta accessoaren som kan lyfta en hel look. En enkel look ser genast mer genomtänkt ut om du applicerar ett skarpt nagellack. För att få ett så långvarigt och fint resultat som möjligt börja först med ett underlack, valfri färg och avsluta med ett överlack. Detta ger ett salongsresultat, och det håller betydligt längre om du orkar göra alla steg!

 

Personligen använder jag både Essies under– och överlack och jag tycker dem gör jobbet. Underlacket används främst för att inte missfärga din egen nagel, samt för att få en längre hållbarhet, medan överlacket tillför en extra fin finish och ger rikligt med glans. Scrolla igenom snurran nedan för att hitta din favorit!

RELATED
Reactions