Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Accessories

2019-05-29

Redaktionens val: Det här packar vi våra strandväskor med

Paulina 

Halsband, Mango. Solglasögon, Céline. Klänning, See By Chloé. Flip flop, Totême.
Bikini, Faithfull The BrandSerum, By Terry. Mules, Edited. Väska, Mango. Läppstift, Gucci

 

Jag smygstartar faktiskt sommaren redan nästa tisdag, med en veckas semester på den italienska landsbygden. Känner mig så redo att kasta alla byxor och sneakers och klä mig i svala klänningar och nätta klackar. Jag vill bära bikinis i pastellfärger och matcha med färgstarka accessoarer – semestergarderoben är min absoluta favorit. Serumet från By Terry brukar åka med i necessären och hjälper brännan på traven lite de första dagarna.

 

Linda

Solhatt, & Other Stories. Solglasögon, Chloé. Baddräkt, Zimmermann. Klänning, H&M. Armband, Nootka. Väska, Mizele. Bronze, Sol de Janeiro. Slip on, & Other Stories.

 

Min strandväska blir för närvarande bara packad mentalt, men sol i sinnet kan man ha ändå! Helst hade jag placerat mig och min strandväska på en solstol i en tropisk miljö. Jag tror knappt att jag behöver säga att jag framför allt hade burit plagg i härliga brons-orangea blandningar och matchat med stora accessoarer. Det hade inte varit mig emot om även min hudton gick mer i en brons-orange nyans, så den färgade oljan från Sol de Janiero packar jag ner i strandväskan och tänker fake it until you make it!

 

Uchenna

Sahar packar jag semestervaskan

Shorts, Arket. Väska, Prada. SPF, Glossier. Bikini, Nelly. Flipflop, Havaianas. Baddräkt, Arket. Bikini, & Other Stories. Örhängen, Alighieri.

 

Semestergarderoben består alltid av mer färg för att matcha solbrännan. Helst har jag med mig alldeles för mycket badkläder och pryder öronen med stora guldklimpar som får blänka i solen.

RELATED
Reactions