Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-06-03

Ett gäng klänningar att gå på sommarfest i

“Precis som rubriken skvallrar om har vi plockat ihop våra favoritklänningar att gå på sommarfest i! För min del består sommargarderoben av färgglada och mönstrade klänningar, minikjolar och nätta sandaletter jag orkar gå hela dagar och nätter i. Jag har ett helt gäng starka kort i garderoben när det kommer till sommarklänningar och det fina med dem är att de bara åker fram på just sommaren – jag börjar älska dem mer och mer för varje säsong som går.”

 

 

Custommade/Stine Goya/Zimmerman/Topshop/Ganni/Ganni

Klänning, COS. Klackar, Arket. Väska, Jacquemus

Klänning, Ganni. Klackar, & Other Stories. Väska, Jacquemus.

 

“Sommarfest kan vara den roligaste tillställningen att klä sig inför. Det finns inga störningsmoment i form av jackor som förstör helheten, utan allt strålkastarljus slår på huvudplaggen. Under sommarhalvåret bär jag oftast kjol eller klänning på fest och matchar med klackar. Framför allt ser jag till att ha så många olika färger, former och mönster det bara går att pressa in i en look.”

 

Kjol, Rodebjer. Blus, Rodebjer. Väska, ATP Atelier. Klackar, Flattered.

 

 

By Malene Birger/Dagmar/H&M/Self-Portrait/& Other Stories/Topshop/Stine Goya

 

Klänning, Arket. Klackar, Flattered. Väska, ATP Atelier.

RELATED
Reactions