Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-07-05

Det här snor jag från min killes garderob i sommar (och så här stylar jag plaggen!)

 

Att flytta ihop med sin partner är jättehärligt, mysigt och roligt på alla sätt -men låt oss vara ärliga med att det bästa är att man helt plötsligt får tillgång till en extra garderob. Själv plockar jag oblygt plagg ur min killes lådor att komplettera min look med och rusar sedan snabbt förbi innan han hinner säga något. Ett vinnande koncept för mig, kanske inte lika populärt hos honom.

 

SVART T-SHIRT

 

 

Denna sommar vill jag stylea alla mina baraxlade klänningar med en tröja eller t-shirt under. För mig som aldrig har t-shirt annars är det perfekt att dyka ner i pojkvännens garderob när det vankas fest.

 

 

HAWAII-SKJORTA

min-killes-garderobmin-killes-garderob

 

Hawaii-skjortan gör sig fin till det mesta i sommar -shorts, kjol eller byxor funkar alla lika bra. Vill du dressa upp looken är det bara att slänga på sig svindlande klackar och gnistrande örhängen.

 

KAVAJmin-killes-garderob

 

Kavajen är det ultimata fyndet i herrgarderoben då herrkavajen oftast har bredare axlar vilket ger ett oversize intryck. Den större kavajen är för övrigt det absolut snyggaste att matcha långklänning med för er som ska på frack- eller smokingfest i sommar!

 

 

SKJORTA

min-killes-garderobmin-killes-garderobDen klassiska skjortan är fin som den är -min killes brukar vara i storleken större och gör sig därför allra bäst med endast två knappar knäppta över bysten.

RELATED
Reactions